Ziua Italiei - cotă 10.00 pentru orice pariu plasat pe Serie A!

Ziua de duminică, 21 ianuarie 2018, este una plină de fotbal italian. nouă din cele zece partide ale etapei a 21-a din Serie A urmând să se joace în această zi. De aceea această casă de pariuri online vine cu o promoție intitulată ”Ziua Italiei” prin care poți plasa orice pariu la o cotă mărită de 10.00! Mai mult decât atât, dacă pariul este pierzător, vei primi înapoi dublul mizei! Deci nu ai cum să pierzi! Oferta este destinată doar clienților noi care se înregistrează acum prin intermediul link-urilor speciale din articol, și se aplică doar primului pariu!

Deschide cont și plasează primul pariu pe Serie A la o cotă mărită de 10.00!

 

CUM PARIEZ PE SERIE A LA O COTĂ DE 10.00?

 1. Deschide un cont nou la această casă de pariuri online utilizând la înregistrare codul promoțional ”COTA10

 2. Plasează un pariu pre-meci sau live de 40RON pe orice meci din Serie A care are loc duminică, 21 ianuarie 2018. Poți opta pentru orice opțiune de pariere, singura condiție fiind aceea ca cota normală să nu fie mai mică de 1.20!

 3. În funcție de rezultatul pariului există două posibilități:
  Pariul este câștigător: vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma EXTRA va fi creditată sub formă de fonduri suplimentare. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de 1.60 sau mai mari înainte de a putea fi retrase.
  Pariul este pierzător: vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 6 ori (6x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retrase.


Exemplu: ai plasat un pariu eligibil de 40RON la o cotă de 2.50. Dacă pariul este câștigător primești 100RON ca fonduri reale (40 * 2.50) și 300RON (40 * 10 - 100) ca fonduri extra, și ai de rulat 1,200RON (300 * 4) înainte de a putea solicita o retragere. Dacă pariul nu iese, primești înapoi 80RON ca fonduri extra și ai de rulat 480RON.

 

Ce partide sunt eligibile pentru această promoție?


 

Termeni și condiții

 • Oferta este valabilă doar pentru clienții noi care își deschid acum cont la această casă de pariuri online.
 • Jucătorii care aplică pentru această ofertă nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de agenția recomandată.
 • Miza pariului inițial poate fi și mai mare de 40RON, dar doar acei 40RON sunt luați în considerare pentru promoție. 
 • Pariorii care efectuează un depozit utilizând portofelele electronice Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
 • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
 • Condițiile de rulaj trebuiesc îndeplinite în maxim 7 zile din momentul creditării sumei suplimentare.
 • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.

Deschide cont și plasează primul pariu pe Serie A la o cotă mărită de 10.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!