Ziua Europa League - cotă 10.00 pentru primul pariu plasat!

Joi 28 septembrie 2017 avem o zi plină de fotbal european, și asta pentru că ne așteaptă nu mai puțin de 24 de meciuri în grupele Europa League. Această casă de pariuri online vine cu o ofertă imbatabilă prin care oferă clienților noi posibilitatea de a plasa un prim pariu pe orice meci Liga Europei și pe orice opțiune de pariere la o cotă mărită de 10.00, cu singura condiție ca respectivul pariu să nu aibă o cotă normală mai mică de 1.20! Mai mult decât atât, dacă pariul este pierzător, primești înapoi dublul mizei! Deci oricum ai lua-o nu ai cum să pierzi.

Deschide cont și plasează orice pariu pe Europa League la o cotă mărită de 10.00!

 

CUM POT PLASA UN PRIM PARIU LA COTĂ MĂRITĂ DE 10.00?

 1. Deschide un cont nou la această casă de pariuri online utilizând la înregistrare codul promoțional ”COTA10
 2. Plasează un pariu single pre-meci sau LIVE pe orice meci vrei din Liga Europei, etapa a 2-a (joi 28 septembrie 2017).
  - Pariul trebuie să aibă o cotă normală de 1.20 sau mai mare pentru a lua parte la această promoție.
  - O miză maximă de 50RON este luată în considerare pentru această ofertă.
  - Pe site va fi afișată cota obișnuită, dar pariul tău va fi calculat conform cotei mărite de 10.00. 
 3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 48 de ore conform unuia dintre cele două scenarii de mai jos:
   

Scenariul 1 - pariul este câștigător

Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor obișnuite de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de 1.60 sau mai mari înainte de a putea fi retrase.

Exemplu: Ai pariat 50RON pe o cotă de 1.20. Dacă pariul este câștigător vei primi ca fonduri reale 60RON, iar restul de 440RON până la cota de 10.00 (500 - 60) sunt creditați ca fonduri EXTRA. Ai de rulat suma de 1,760RON înainte de a putea solicita o retragere.


Scenariul 2 - pariul tău este pierzător

În acest caz vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 6 ori (6x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retrase.

Exemplu: Ai pariat 50RON, dar pariul a fost pierzător. Primești 100RON și vei avea de rulat 600RON.

 

PARTIDE ELIGIBILE PENTRU ACEASTĂ PROMOȚIE

 

Ce trebuie să mai știu?

 • Poți profita de pe urma ofertei doar la unul din cele 24 de meciuri din etapa a 2-a a grupelor Europa League. Doar primul pariu eligibil este luat în considerare, așa că alege cu atenție pronosticul dorit! Vezi care sunt recomandările specialiștilor PariuriX!
 • Jucătorii care aplică pentru această ofertă nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de această casă de pariuri
 • Pariorii care efectuează un depozit utilizând portofelele electronice Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
 • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
 • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.

Deschide cont și plasează orice pariu pe Europa League la o cotă mărită de 10.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!