Ziua de luni, 24 noiembrie 2014, îți aduce câștiguri cu 50% mai mari la jocuri de cazino! Vezi detalii!

Acest cazino online vă oferă astăzi, 24 noiembrie 2014, câștiguri cu 50% mai mari decât de obicei în jocul Big Bang. Aceasta este o oportunitate bună să mai recuperați din banii pierduți în weekend la pariuri sportive.

promotie-luni.png

Cum funcționează oferta? Să presupunem că jucați 100 de mâini cu 1 euro fiecare și aveți câștiguri totale de 140 de euro. Înseamnă că ați investit 100 de euro și aveți un profit de 40 de euro, deci sunteți eligibil pentru un bonus suplimentar de 20 de euro. Tare, nu? Dar grăbiți-vă însă pentru că oferta este valabilă doar până la noapte la ora 01:59.

Trebuie să jucați minim 20 de mâini pentru a vă califica pentru această promoție. Bonusul vostru va fi adăugat în cont până joi. Partea cea mai bună la această ofertă este că bonusul nu trebuie rulat, ci poate fi retras în orice moment.

Iar dacă ați fost un client fidel al acestui cazino în luna octombrie, trebuie să știți că astăzi vă calificați și pentru un bonus de reîncărcare. Accesați de pe site secțiunea "Promoții", categoria "Bonus Club & Premium Club" pentru mai multe detalii și pentru a vedea cu exactitate care este bonusul maxim pe care îl puteți lua. De asemenea în caz că nu știați, clienții fideli pot primi zilnic până la 100 de rotiri gratuite la jocuri de cazino, iar săptămânal le sunt oferite și lozuri răzuibile gratuite în fiecare zi de joi și vineri.

Dacă nu aveți un cont, dar vreți să vă deschideți unul, primiți un bonus de până la 1,200RON pentru primul depozit! Așa că nu mai pierdeți timpul și deschideți-vă un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi