Ziua de duminică 19 octombrie 2014 este perfectă pentru a juca poker! Vezi aici de ce!

Paradise Poker, camera de poker a celor de la Sportingbet (deschide un cont acum), oferă în fiecare zi multe turnee atractive, însă atracția principală este ziua de duminică. Astăzi avem parte de multe turnee diversificate pentru toate tipurile de jucători, astfel încât indiferent de nivelul la care vă aflați, veți găsi un turneu perfect pentru nivelul și bugetul vostru.

paradise-poker.png

Turnee pentru începători:
Ai chef de un turneu de poker dar vrei să participi fără a plăti vreo taxă de înscriere? Atunci încearcă turneul "100$ Freeroll" care are loc cu începere de la ora 16:00. Înscrierea este deschisă tuturor jucătorilor, inclusiv celor care n-au depus vreodată la această cameră de poker. Aceasta poate fi o ocazie bună să faceți un bankroll pentru poker, pariuri sportive sau jocuri de cazino fără a scoate vreun leu din propriul buzunar.

Dacă vrei un turneu cu premii ceva mai mari și ești dispus să și plătești o taxă modică de înscriere, atunci îți poți încerca norocul în turneul "Poker Jumbo" de la ora 21:00, unde potul total este de 750$, iar taxa de înscriere este de numai 10 cenți! Este puțin probabil să găsiți pe net la o altă cameră de poker un turneu cu un raport taxă/premii mai avantajos de atât! Acest turneu este oferit zilnic la aceeași oră, iar luni înscrierea este chiar gratuită. La fiecare turneu acumulați și puncte, iar la finalul lunii puteți lua o parte dintr-un pot de 5,000$ în funcție de clasamentul final! Detalii aici!

Turnee pentru jucători medii:
Duminică la ora 22:30 puteți să participați în turneul "Paradise $2,000 Final". Acesta este un turneu exclusiv Paradise Poker și are un fond garantat de 2,000$ care crește direct proporțional cu numărul de jucători înscriși. Taxa de înscriere este de 75$, dar în fiecare zi a săptămânii există turnee de calificare prin care puteți să câștigați un bilet la finala de duminică plătind taxe modice ce încep de la numai 1.00$. Detalii aici!

Joacă și tu acum în aceste turnee! Bonus de 1,000$ la prima depunere!

Turnee pentru jucători avasanți
Sunteți deja un cunoscător a jocului de poker, ați câștigat deja ceva bani din această activitate dar vreți să obțineți un câștig chiar mai substanțial? Dacă vă "permite portofelul" vă puteți încerca norocul de la ora 19:00 în turneul "ChampionChip" care are un pot ce depășește 50,000$. Taxa de înscriere este de 200$ dar există și turnee satelit pe parcursul săptămânii prin care vă puteți califica la marea finală pentru doar 5$! Detalii aici!

Iar dacă ați visat întotdeauna să treceți la următorul nivel, și anume să ajungeți la un turneu live cu un fond de premiere de sute de mii de dolari unde să vă puteți bate cu jucători de top, atunci finala "The Grand Live" de la ora 21.00 este șansa voastră de a vă îndeplini visul. La acest turneu sunt oferite minim 5 pachete în valoare de 3,000$ fiecare pentru "The Grand Live Praga" de pe 13 decembrie 2014! Detalii aici!

Alte promoții
Dacă sunteți un client nou care nu s-a mai jucat niciodată până acum la Paradise Poker, atunci puteți primi un bonus de 1,000$ pentru prima depunere. Trebuie precizat faptul că aveți posibilitatea de a încasa bonusul maxim indiferent de suma depusă, avantaj cu care nu se pot lăuda prea multe camere de poker.

Iar în timp ce vă jucați, puteți primi și recompense instante. Acestea pot fi sub forma de bani reali sau de bilete pentru diferite turnee. La Paradise Poker vă puteți juca atât descărcând aplicația de pe site, cât și direct din browser! Așa că nu mai pierdeți timpul și jucați-vă chiar astăzi, mai ales că aveți multe turnee atractive din care să alegeți.

Deschide și tu un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi