Ziua cotelor de 10 - pariază pe orice meci eligibil de pe 16 decembrie la o cotă specială de 10!

Ziua de sâmbătă, 16 decembrie 2017, este una plină de fotbal. Ne așteaptă multe meciuri interesante în toate campionatele de top ale Europei (La Liga, Serie A, Bundesliga, Premier League, Ligue 1), dar avem și două partide în Liga 1. Datorită acestui regal fotbalistic această casă de pariuri online vine cu o promoție foarte tare prin care poți plasa orice pariu pe competițiile enumerate anterior la o cotă specială de 10.00, indiferent de cota normală (dar să fie de minim 1.20). Mai mult decât atât, dacă pierzi vei primi înapoi dublul mizei! Oferta este valabilă doar pentru pariorii care se înregistrează acum prin intermediul link-urilor noastre speciale, și doar pentru primul pariu eligibil!

Deschide cont și plasează primul tău pariu la o cotă mărită de 10.00!

 

CUM PLASEZ PRIMUL PARIU LA O COTĂ MĂRITĂ DE 10.00?

 1. Deschide un cont nou la această casă de pariuri online utilizând la înregistrare codul promoțional ”COTA10

 2. Plasează un pariu de 40RON pe orice meci care are loc pe data de 16 decembrie 2017 într-una din următoarele competiții: Spania La Liga, Italia Serie A, Germania Bundesliga, Anglia Premier League, Franța Ligue 1 și România Liga 1. Poți paria pe orice piață dorești, dar pariul trebuie să aibă o cotă normală de minim 1.20. Pariul poate fi plasat din timp, nu trebuie jucat neapărat în ziua promoției, doar că meciul trebuie să se desfășoare sâmbătă.

 3. În funcție de rezultatul pariului există două posibilități:
  Pariul este câștigător: vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma EXTRA va fi creditată sub formă de fonduri suplimentare. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de 1.60 sau mai mari înainte de a putea fi retrase.
  Pariul este pierzător: vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 6 ori (6x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retrase.


Exemplu: ai plasat un pariu eligibil de 40RON a cărui cotă normală este de 1.25. Dacă pariul iese primești 50RON ca fonduri reale (40 * 1.25) și 350RON (40 * 10 - 50) ca fonduri extra, și ai de rulat 1,400RON (350 * 4) înainte de a putea solicita o retragere. Dacă pariul nu iese, primești înapoi 80RON ca fonduri extra și ai de rulat 480RON.
 

Termeni și condiții

 • Oferta este valabilă doar pentru clienții noi care își deschid acum cont la această casă de pariuri online.
 • Jucătorii care aplică pentru această ofertă nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de agenția recomandată.
 • Miza pariului inițial poate fi și mai mare de 40RON, dar doar acei 40RON sunt luați în considerare pentru promoție. 
 • Pariorii care efectuează un depozit utilizând portofelele electronice Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
 • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
 • Condițiile de rulaj trebuiesc îndeplinite în maxim 7 zile din momentul creditării sumei suplimentare.
 • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.

Deschide cont și plasează primul tău pariu la o cotă mărită de 10.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi