Zilnic primeşti până la 25 de rotiri gratuite dacă pariezi pe meciuri din cupele europene!

Meciurile din calificările în grupele Champions League şi Europa League sunt în plină desfăşurare iar acest site de jocuri de noroc online vine cu o ofertă interesantă pentru clienţii ei: 25 de rotiri gratuite pentru pariurile plasate în fiecare zi cu meciuri în cupele europene.

rotiri-gratuite-winmasters.jpg

Numărul de rotiri gratuite acordat variază în funcţie de numărul de pariuri eligibile pe care le plasezi. Un pariu eligibil este un pariu care are miza minimă 20 RON, conţine un singur meci din Europa League sau Champions League şi are o cotă de cel puţin 1.50. Astfel poţi primi

  • 5 rotiri gratuite dacă plasezi 1 sau 2 pariuri eligibile
  • 10 rotiri gratuite pentru 3 sau 4 pariuri eligibile
  • 25 de rotiri gratuite pentru 5 sau mai multe pariuri eligibile

Rotirile gratuite vor fi creditate în contul tău în cel mult 48 de ore de la închiderea pariurilor şi vor fi găsite în slotul Crazy Cows. Promoţia este valabilă pentru fiecare zi cu meciuri în cupele europene, până la data de 24 august.

Orice câştig rezultat din rotirile gratuite va trebui rulat de 10 ori înainte de a solicita o retragere. Rotirile gratuite sunt disponibile timp de 10 zile de la creditare, iar condiţiile de rulaj vor trebui îndeplinite în maxim 7 zile. Câştigul maxim din rotiri gratuite este limitata la 200 RON.

Pariază acum pe meciuri din cupele europene şi câştigă zilnic până la 25 de rotiri gratuite!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi