Zilnic pe durata Australian Open 2015: la fiecare patru pariuri live jucate al cincilea este fără risc!

Cei mai buni jucători de tenis din lume sunt gata de competiţie în Australia, la Melbourne Pe durata primului turneu de Grand Slam al anului 2015 această casă de pariuri online vă oferă o promoţie extrem de atractivă.

ao-unibet-1.JPG

 

Aceasta este pentru jucătorii de pariuri live şi pentru a vă califica trebuie să urmaţi paşii:

  1. Daţi click aici şi după ce vă înregistraţi, dacă n-aveţi cont, intraţi în partea dreaptă la "Promoţii". Acolo accesati link-ul care duce spre Mega promoţia la Australian Open şi în pagina nou deschis optaţi pentru promoţie (daca nu optaţi pentru promoţie nu puteţi beneficia de ea). 
  2. Plasaţi 4 pariuri live cu miză minimă 25 RON fiecare. Atenţie, numai pariurile pe cote de minim 1.40 sunt luate in calcul. 
  3. Reveniţi pe pagina promoţiei şi optaţi pentru pariul fără risc. 
  4. Plasaţi un nou pariu live, cu miză 25 RON, care este fără risc. Astfel dacă pierdeţi acest pariu veţi primi miza până la cel mul 25 RON înapoi. Dacă pariul este câştigat atunci bonusul este finalizat. Nu va exista vreo condiţie de rulaj a mizei în cazul în care vă este restituită.

Trebuie să ştiţi că se acordă un singur pariu gratuit în fiecare zi. Astfel puteţi beneficia de această promoţie pe întreaga durată a turneului dacă sunteţi amator de pariuri live.

Toate meciurile de la Australian Open vor fi în oferta de pariuri live, aşa că aveţi de unde alege cinci pariuri live cam în fiecare zi. De ce să pariezi în altă parte când aici zilnic la patru pariuri primeşti unul fără risc?

ao-unibet-2.JPG

În plus dacă pariaţi până la startul turneului pe câştigătorii de la masculin şi feminin puteţi beneficia de returnări. La masculin pariaţi pe "cine va câştiga turneul" şi dacă pierdeţi iar Federer ridică trofeul atunci veţi beneficia de returnare. La feminin puteţi paria pe Halep, iar daca Sharapova ia trofeul miza vă este returnată. Pentru promoţie sunt luate în calcul doar pariurile cu miză de maxim 100 euro (aprox. 500 euro= plasate înainte ca turneul să înceapă. Dacă aveţi o miză mai mare nu veţi beneficia de returnare.

Pariază acum pe meciurile de la Australian Open 2015!

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi