Zilnic sunt puse la bătaie 50 de pariuri gratuite! Pune și tu mâna pe unul!

În perioada 24 iulie - 7 august 2017 această casă de pariuri online pune la bătaie în fiecare zi câte 50 de pariuri gratuite (FREEBET) în valoare de 50RON fiecare! Tot ce ai de făcut este să efectuezi un depozit de minim 100RON într-una din zilele din cadrul promoției, iar în ziua următoare vei fi inclus într-o tombolă în care se vor extrage numele celor 50 de norocoși. Poți depune în mai multe zile, iar atunci implicit ai și mai multe șanse de câștig. 

Efectuează un depozit de minim 100RON și poți câștiga 50RON FREEBET!

 

Cum iau parte la această promoție?

E simplu. Te conectezi pe contul tău de la această casă de pariuri online. Dacă nu ai deja un cont, deschide unul acum! Apoi efectuează un depozit de minim 100RON între 24 iulie - 7 august 2017, și verifică a doua zi dacă ești printre câștigători. Poți accesa de pe site secțiunea Promoții - ”ZILNIC - 50 de Freebeturi Cadou”, aici fiind afișată zilnic lista cu câștigători.  

Freebet-ul va fi valabil 7 zile din momentul acordării și trebuie utilizat integral pe o cotă de minim 2.00. În urma acelui pariu vei păstra doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un FREEBET dă un CLICK AICI.

 

Ofertă exclusivă valabilă până pe 27 iulie:

Dacă deschizi un cont acum prin ACEST LINK SPECIAL vei beneficia în plus și de o cotă mărită de 10.00 la pariul ”over 1.5 goluri” pe partida Dinamo vs Bilbao. Oferta este valabilă doar prin link-ul special PariuriX! Află mai multe despre ofertă!

Efectuează un depozit de minim 100RON și poți câștiga 50RON FREEBET!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi