Zi excelentă pentru tipsterii PariuriX! Zece pronosticuri oferite - nouă câștigătoare și unul anulat!

Ziua de 10 octombrie 2017 a fost una excelentă pentru tipsterii PariuriX, nouă din cele zece pronosticuri oferite astăzi fiind câștigătoare, iar asta în condițiile în care al zecelea a fost anulat! Deci a fost o zi fără greșeală!

Majoritatea ponturilor au avut cote între 1.40 și 1.86, însă pronosticul lui Marius Huțu pe meciul de handbal dintre HC Dobrogea Sud Constanța și Potaissa Turda (victorie gaze & peste 51.5 goluri) a fost fără îndoială capul de afiș, cu o cotă de 3.20. Dacă ai fi pariat pe fiecare meci câte 10 unități, atunci ai fi făcut un profit net de 72.8u. Asta înseamnă un hitrate de 100% și un yield de 72% (luând în considerare toate cele 10 pariuri, inclusiv cel anulat)!

Sigur, poate părea că ne cam lăudăm în aceste momente. Așa o fi, dar măcar să o facem singuri dacă nu are cine. Nu de alta, dar atunci când pronosticurile nu ies suntem ”certați” destul de rapid, însă când prindem zile bune nu prea ne lasă nimeni comentarii, și nu auzim măcar un ”mulțumesc” :)

Vă amintim că pe site-ul PariuriX veți găsi zilnic pronosticuri din fotbal, tenis, baschet, handbal dar și din alte sporturi. Puteți vedea statisticile exacte ale fiecărui tipster, și vă puteți abona la tipsterul preferat pentru a urmări constant avancronicile și pronosticurile prezentate de acesta. De asemenea, avem statistici și în funcție de sport sau competiție pentru a fi mai ușor de văzut unde suntem mai inspirați, și unde suntem mai puțin inspirați. Nu trebuie să jucați orbește toate pronosticurile prezentate, ci recomandăm să le alegeți doar pe cele în care aveți încredere. Sperăm ca și zilele următoare să fie profitabile :)

Descoperă avancronicile și pronosticurile prezentate de tipsterii PariuriX!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!