ZEROmania noastră

Suntem ZERO la fotbal cu naționala, și nu de-acum, ci de câțiva ani buni, de pe vremea lui Mutu și Chivu, cu care tot nu ajungeam pe la turneele finale.

Dragomir și Sandu au încurajat un fotbal corupt, au avut ZERO inițiative de a schimba ceva, s-au complăcut în minciuna și în întunericul banilor negri puși pe tarabă de impresari mafioți. Ei ne-au adus aici, la ZERO.

Avem ZERO goluri în ultimele patru meciuri (trei oficiale), pentru că asta ne e valoarea, noi abia am marcat în campania trecută cu Feroe, Finlanda și Ungaria, nu a apărut de atunci vreun supergolgheter.

ZERO idei tactice are și Mister Daum, să mă ierte, dar nu am văzut nimic-nimic în ultimele partide, cu Kazahstan, Polonia și Danemarca.

Și la curaj, selecționerul e tot pe ZERO. Înțeleg că îl bagi pe Stanciu, dar când îl vezi că are ZERO reușite ofensive, parcă ar trebui să încerci și altceva, cu Budescu de exemplu.

Până și la cornere am consemnat ZERO la șapte!

Forța de atac a României a fost aproape de ZERO în repriza a doua, când trebuia să căutăm și mai mult golul. Tot ZERO suntem și cu Alibec, degeaba l-am cerut atât de mult în primul 11. Mai trebuie să vină ceva și dinspre mijloc pentru ca Alibec să arate ceva.

Keșeru, marele golgheter din Bulgaria, a fost mult sub acest ZERO care ne caracterizează, mai ales la pasele de senzație ale unuia dintre puținii fotbaliști care nu au fost ZERO în acest meci, Benzar.

ZERO șanse avem în ritmul ăsta la locul 2, chiar dacă ne desparte doar un punct atât de Muntenegru, câi și de Danemarca.

Noi suntem ZEROmania!  

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi