Zenit.win, nou ”jucător” pe piața pariurilor sportive din Rusia. Planul pentru CM 2018

Afiliatul rus de jocuri de noroc Intelbet a anunțat lansarea noului site de pariuri sportive online cu licență rusă - Zenit.win. Noul operator s-a alăturat Organizației de Autoreglementare a Bookmakerilor (SRO), unul dintre cele două grupuri de bază ce reprezintă piața pariurilor online autorizate din Rusia. Liga Stavok, 1xBet, Winline, Betcity, 888 (nu operatorul din Marea Britanie), Fonbet, Olympus, Baltbet, Leon, BingoBoom, PariMatch și Zenit.win (foto: calvinayre.com) aduce numărul total de case de pariuri cu licență rusească la 13. Bwin.ru, partenerul rus al brandului de pariuri Bwin de la GVC Holdings, raportează înregistrări ale clienților și se așteaptă să fie lansat în orice zi.

Ca membru al SRO, procesarea plăților de la Zenit va fi efectuată de către JSC KIWI-Bank, o filială a echipei de prelucrare electronică a plăților Qiwi Group. Rusia cere ca toate tranzacțiile de pariuri online să fie canalizate prin intermediul hub-urilor online TSUPIS, iar înregistrarea pentru a paria cu Zenit necesită un proces în două etape, inclusiv verificarea documentelor de identitate ale unui birou de vânzare cu amănuntul al lui Zenit.

Zenit operează, de asemenea, un site licențiat în Muntenegru, Zenitbet.com, care se bucură de un trafic ridicat vizavi de pariorii ruși și de o atenție deosebită din partea operatorului rus de internet Roskomnadzor - care a blocat aproape o mie de domenii legate de Zenit în ultimii ani.

Dezvoltarea pieței online de pariuri din Rusia vine într-un moment în care Ministerul de Finanțe și-a anunțat intenția de a majora în mod progresiv impozitele caselor de pariuri de aproape 10 ori până în anul 2020. Deja dublarea taxelor va fi făcută începând cu data de 1 ianuarie 2018. Operatorii și-au exprimat însă îngrijorarea că această creștere a taxelor va forța unele site-uri să tragă obloanele, oferind în același timp un avantaj site-urilor licențiate pe plan internațional pe care Roskomnadzor încearcă să le păstreze sub acoperire.

VEZI AICI TOP 5 CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE ȘI BONUSURILE OFERITE

Incertitudinea nu a împiedicat numeroasele agenții de pariuri rusești online să se înscrie în cursa pentru a manageria site-ul online de pariuri propus de către postul Match TV. Compania dorește să lanseze un site special pentru cei care vor să parieze pe meciurile de la Campionatul Mondial din Rusia și a deschis o licitație pentru un parteneriat de tehnologie.

În timp ce unele case de pariuri și-au exprimat rezervele cu privire la această inițiativă, presa din Rusia scrie că oferta se bucură de un interes din partea celor de la Baltbet, Fonbet, Leon, Liga Stavok, Marathon și Olympus. Asta în timp ce PariMatch și Betcity au anunțat că nu intenționează să participe la această licitație. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi