Zenga şi Pantilimon, adversari în Liga a doua engleză! Zenga a semnat cu Wolverhampton

La 56 de ani, Walter Zenga a ales să antreneze în Anglia. E adevărat, în Liga a doua, dar la o echipă ambiţioasă, care şi-a propus promovarea în Premier League sezonul ăsta. Şefii lui Wolverhampton au anunţat sosirea lui Zenga pe site-ul clubului. Preşedintele englezilor, Jeff Shi e super-încântat de alegerea făcută.

---Suntem încântaţi că am reuşit să-l aducem. Are un istoric excelent atât ca jucător, cât şi ca antrenor şi o experienţă bogată care îl va ajuta în ceea ce are de făcut la echipa noastră. Walter este o persoană extrem de pasionată, care trăieşte pentru fotbal şi este întotdeauna determinat să realizeze ceea ce îşi propune. Suntem alături de el, îl vom susţine şi sperăm să promovăm în Premier League,

---zice Jeff Shi

Wolverhampton a terninat sezonul trecut în Liga a doua pe locul 14, dar noii patroni chinezi ai echipei, care au cumpărat clubul cu 54 de milioane de euro, au reaprins speranţele pentru promovare. Zenga le-a mai antrenat în trecut pe Steaua Bucureşti, Steaua Roşie Belgrad, dar şi formaţii din Serie A precum Catania, Palermo sau Sampdoria. Ca jucător, Zenga a făcut istorie ca portar la Inter Milano şi Sampdoria.

Wolverhampton a luat fiinţă în 1877 şi are un palmares impresionant: de trei ori campioană a Angliei (1953, 1957 şi 1958), finalistă a Cupei UEFA (1972) şi de patru ori câştigătoare a Cupei Angliei (1893, 1908, 1949, 1960).

Zenga se va bate pentru promovarea în prima ligă din Anglia cu Pantilimon! Englezii de la DailyMirror scriu că portarul naţionalei României e ca şi transferat la Aston Villa, care i-a oferit lui Watford 2,37 milioane de euro pentru jucătorul român. 

Foto: prosport.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi