Zece promoții de care poți profita luni 8 iunie 2015!

În acest articol îți voi prezenta cele mai atractive zece oferte pe care Sportingbet (Deschide un cont acum!) ți le pune la dispoziție luni 8 iunie 2015.

1. Bonusuri pentru prima depunere
Nu ai cont dar vrei să îți deschizi unul? Ar cam fi momentul să o faci fiindcă Sportingbet oferă un pachet de bun venit foarte atractiv format din trei bonusuri:

  • pariuri sportive: maxim 400RON (50% din suma depusă)
  • jocuri de cazino: maxim 1200RON (45, 200 sau 1200RON în funcție de suma depusă)
  • poker: maxim 1000$ (eliberați treptat în tranșe de 20$ pe parcurs ce te joci)

Grăbește-te totuși pentru că multe agenții s-au retras de pe piața din România și nu se știe cât timp această ofertă mai este valabilă. Din ce știu Sportingbet are de gând să aplice pentru licență dar nu pot fi 100% sigur, astfel încât este mai bine să iei acum acest pachet de bun venit decât să îți pară rău apoi.

bonus-casino.JPG

2. Meciul zilei
În această seară la ora 20:45 are loc o partidă amicală între Turcia și Bulgaria. Dacă plasezi un pariu pe opțiunea Scor Corect primești șapte rotiri gratuite în cadrul jocului de cazino Starburst. Miza minimă este de 2RON iar pariul trebuie pus înainte ca meciul să înceapă. Detalii AICI.

3. Super Predictorul Verii - Copa America I
Dacă ai participat în această rundă încă din prima zi așa cum ți-am sugerat, atunci ai fi strâns deja 14 bilete ceea ce ți-ar fi oferit 14 șanse de câștig. Chiar și așa marele premiu de 80,000RON este greu de câștigat dar atâta timp cât nu se produc surprize notabile ai putea să pui mâna fără probleme pe un Samsung Galaxy S6 Edge. Pentru acest premiu tot ce trebuie să faci este să ghicești cele trei medaliate de la Copa America. Indiferent dacă ai participat sau nu în zilele precedente, mai ai la dispoziție până miercuri să pui predicțiile tale (maxim una pe zi, participarea este rgatuită). Detalii AICI.

super-predictorul-verii.png

4. Pariorul Lunii
Astăzi este luni ceea ce înseamnă că tocmai a început o nouă rundă săptămânală. Ca întotdeauna cei mai inspirați 100 de participanți vor împărți la sfârșitul săptămânii suma de 4,500RON din care 450RON vor reveni câștigătorului. Trebuie doar să intri AICI și să dai predicții la meciurile alese de agenție în fiecare zi. Pune astăzi un pariu la Sportingbet și astfel vei primi 20 de puncte bonus cu care îți vei mări șansele de câștig. Detalii AICI.

5. Bonus - Acumulatorul din tenis
La fiecare bilet de pariuri format integral din selecții din tenis (cote de minim 1.20) poți primi un bonus de până la 28%, în limita a 400RON săptămânal! Astfel dacă ai de gând să pariezi pe acest sport, ai putea să o faci la Sportingbet fiindcă beneficiezi de câștiguri mai mari decât la alte agenții. Detalii AICI.

bonusul-acumulator-din-tenis.png

6. Biletul zilei
Acesta este un concurs destinat exclusiv clienților Pariurix. Crează AICI un bilet virtual format doar din selecții de la meciuri de astăzi. La finalul zilei utilizatorul care a furnizat biletul câștigător cu cea mai mare cotă câștigă automat un premiu de 40RON.

7. 50% câștiguri în plus în Spinata Grande
Joacă minim 20 de mâini în acest joc în intervalul 08.06.2015, ora 02:01 - 09.06.2015, ora 01:59. Dacă la final ești profitabil vei primi un bonus suplimentar egal cu jumătate din profitul acumulat de tine, în limita a 20€.

Exemplu: Dai 100 de mâini pe 1RON fiecare și ai câștiguri totale de 180RON. Asta înseamnă un profit de 80RO, deci te califici pentru un bonus de 40RON. Bonusul este acordat în maxim trei zile și nu este supus vreunei condiții de rulaj. Detalii AICI

spinata-grande.png

8. 5,000 WSOP Loyalty Freeroll
În această seară la ora 21:00 are loc un turneu foarte important numit "$5,000 WSOP Loyalty Freeroll". Înscrierea este gratuită dar pe bază de invitație. Turneul pune la bătaie un pachet WSOP în valoare de $3,500 pentru câștigător dar și alte premii în valoare de $1,500 pentru primii 100 de clasați.

Pachetul destinat câștigătorului include transport și cazare (8 zile) pentru două persoane în Las Vegas pe durata turneului World Series Of Poker, acolo unde se vor întrece cei mai buni jucători de poker din lume. De asemenea pachetul include 1,000$ bani de cheltuială dar și plata buy-in-ului pentru turneul "WSOP Side Event #57 - $1,000 No-Limit Hold'em".

Invitația de participare la turneul dinaceastă seară a fost trimisă către toți jucătorii Paradise Poker care au strâns minim 150 Frequent Player Points (FPP) în luna mai 2015. Trebuie să te înregistrezi singur în turneu deoarece nu ești înscris automat.

Dacă îți pierzi jetoanele în prima oră vei avea dreptul de a face un singur rebuy pentru suma de 0,01$.Mai multe detalii despre turneele de calificare oferite de Paradise Poker pentru World Series of Poker găsești AICI.

wsop2015.png

9. Pokerjumbo.com & $100 Freeroll
Dacă ți-am făcut chef de un joc de poker dar nu te califici pentru turneul de mai sus, atunci îți recomand astăzi două turnee freeroll: "$100 Freeroll" de la ora 16:00 și "Pokerjumbo.com $300" de la ora 21:00.

Pe toată durata a zilei sunt oferite turnee interesante de poker; accesează secțiunea Poker, opțiunea "Program Turnee" pentru a vedea o listă completă cu acestea.

10. Bonus de reîncărcare
În fiecare zi de luni clienții fideli ai celor de la Sportingbet beneficiază de bonusuri de reîncărcare. Bonusul maxim diferă de la client la client și este influențat de nivelul tău VIP. De exemplu utilizatorii cu acces în Premium Club (nivel 5 în Bonus Club) pot lua astăzi un bonus de până la 1,000$. Citește acest articol  pentru a afla cum poți căpăta și tu acces în Premium Club.

premium.png

Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi