Zece persoane au fost arestate pentru trucarea unui meci din Țara Galilor!

Poliția din Țara Galilor a arestat zece persoane care au fost implicate în trucarea unui meci de fotbal din liga a doua galeză. Este vorba de partida Rhyl vs Port Talbot Town disputată pe data de 9 aprilie 2016 și încheiată cu victoria echipei gazdă cu scorul neverosimil de 5:0.

rhyl-porttown.jpgPoză preluată de pe porttalbottown.co.uk

Interesant este faptul că la ora disputării acelui joc, Rhyl pornea ușor cu șansa a doua, ea având o cotă de 2.80 pentru un eventual succes. Această cotă a scăzut la 2.20 înainte de fluierul de start, ceea ce înseamnă că s-au pariat ceva bani pe victoria echipei gazdă. Desigur, de aici și până la un blat pentru pariuri este drum lung, dar se pare că comisia de gambling ce aparține de ”Football Association of Wales” (FAW) are dovezi că meciul ar fi fost trucat. Momentan nu au fost făcute publice mai multe informații.

Conform sbcnews.co.uk, două din cele zece persoane arestate sunt din Port Talbot, șapte din Swansea și una din Neath. Jonathan Ford, directorul la FAW a declarat că pentru moment nu se vor lua măsuri împotriva jucătorilor implicați în acel meci, nu înainte ca ancheta poliției să se finalizeze.

Dacă ar fi să facem o comparație cu România, la noi în țară jucătorii și antrenorii Gloriei Buzău au fost suspendați pentru trucarea mai multor meciuri, deși din punct de vedere penal nu au pățit nimic, cel puțin nu încă. 

Ofertã bunã = câștiguri mai mari. Vezi agenția recomandatã de PariuriX.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi