Zece motive să pariezi astăzi și mâine la Sportingbet pe meciurile din Liga Campionilor!

Pe 4 şi 5 august 2015 se vor juca meciurile din manșa secundă a turului al treilea preliminar din Liga Campionilor. Avem câteva partide foarte interesante precum Shakhtar Donetsk vs Fenerbahce sau Sparta Praga vs CSKA Moscova, dar în același timp să nu uităm de partida Stelei din Serbia cu Partizan Belgrad.

Eu voi paria pe aceste meciuri la agenția online Sportingbet (deschide cont acum) și voi enumera mai jos câteva din argumentele mele. Dar întâi îți voi prezenta lista de meciuri și cotele oferite de către sportingbet.ro.

liga-campionilor.png 

Zece motive pentru a paria la Sportingbet pe meciurile din turul 3 preliminar din Liga Campionilor:

  1. Primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400 RON şi astfel ai mai mulți bani pentru a juca la pariuri.
  2. Primești un bonus de până la 35% la pariurile multiple formate doar din selecții la fotbal, în limita a 400 RON săptămânal. Astfel vei câștiga mai mult decât la alte agenții. Acest lucru este posibil prin intermediul promoției Bonusul Acumulator.
  3. Pariezi marți pe scorul corect al meciului Ajax vs Rapid Viena și miercuri pe cel al partidei Partizan vs Steaua. Vei primi în fiecare din aceste două zile câte șapte rotiri gratuite în jocul de Cazino Starburst datorită promoției Meciul zilei.
  4. Dacă ai pus zilele trecute bilete pentru Predictorul Fotbalului, atunci mâine ai putea fi mai bogat cu 45.000 RON! Iar zilele acestea poți să pui predicții pentru meciurile din Europa League de joi.
  5. Oferta este foarte bogată și diversificată. Te așteaptă în jur de 100 de tipuri de pariuri la fiecare meci, iar nici o opțiune din cele cu adevărat importante nu lipsește.
  6. Poți paria live pe orice partidă dorești, oferta fiind la fel de atractivă ca și la pariurile pre-meci.
  7. La pariuri live poți folosi opțiunea de "Pariu rapid" iar astfel dintr-un singur click pariul tău va fi plasat. 
  8. Poți în orice moment să închizi pariurile și bilete la care ai emoții datorită noii opțiuni "Închidere pariu". Astfel poți da "cash out" oricând dorești pentru a încasa o parte din câștig.
  9. Majoritatea agențiilor de cartier se închid la ora 22:00 şi după acea oră nu mai poți paria, însă la Sportingbet poți să pariezi la orice oră dorești.
  10. Chiar dacă nu ești acasă poți lua site-ul Sportingbet cu tine oriunde te-ai afla deoarece acesta este optimizat pentru orice dispozitiv mobil.

Deschide un cont acum și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi