Zece motive pentru care să pariezi la Sportingbet în acest weekend!

Sportingbet (deschide cont acum) este în acest moment una dintre cele mai bune agenții de pariuri online la care pariorii din România se pot juca, iar în cele ce urmează îți voi prezenta 10 motive pentru care ar trebui să alegi acest bookmaker în weekendul 25-26 iulie 2015.

  1. Clienții noi beneficiază de un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400 RON! Pentru a lua acest bonus trebuie să efectuezi un depozit în aceeași zi în care deschizi contul de pariuri!bonus-prima-depunere-sport.png
  2. Te așteaptă o ofertă diversificată la toate sporturile, iar la fiecare meci de fotbal dintr-un campionat cât de cât decent vei găsi în jur de 100 de opțiuni de pariere! Majoritatea opțiunilor sunt disponibile inclusiv live.
  3. În timpul pariurilor live poți utiliza opțiunea de "pariu rapid" prin care un pariu este plasat instant odată ce apeși pe cota corespunzătoare acestuia şi astfel nu pierzi nici măcar o secundă, timp prețios când vorbim de pariuri live.
  4. Fiind weekend, probabil nu vei petrece toată ziua acasă. Indiferent că ești la mare, la piscină, la un grătar cu prietenii sau în orice alt loc poți lua contul Sportingbet cu tine! Site-ul agenției este optimizat pentru dispozitivele mobile, deci poate fi accesat de pe orice telefon sau tabletă. Detalii AICI.
  5. Cotele sunt mai bune decât la alte case de pariuri iar taxele sunt mai mici decât la agențiile offline, deci câștigurile vor fi și ele mai mari.
  6. Datorită promoției "Bonusul acumulator" biletele care conțin minim trei pariuri îți vor aduce un bonus de 10-35% din valoarea profitului! Bonusul maxim este acordat pentru biletele cu opt selecții.bonusul-acumulator.png
  7. Atât sâmbătă cât și duminică poți lua câte șapte rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst dacă pariezi pe "Meciul zilei". Pentru a vedea care este partida aleasă pentru ziua respectivă, accesează secțiunea Promoții de pe site-ul Sportingbet sau urmărește articolele noastre zilnice.
  8. Dacă ai pus joi și vineri bilete pentru "Predictorul Fotbalului", atunci în acest weekend poți câștiga până la 45.000 RON. Iar începând de astăzi poți să pui deja bilete pentru runda următoare. 
  9. Dacă norocul nu-ți surâde și termini săptămâna pe minus, atunci luni vei fi rambursat cu până la €500 datorită programului de fidelitate "Asigurare săpătmânală".
  10. Chiar dacă este weekend, serviciul de suport clienți este disponibil direct în limba română între orele 10:00 și 20:30 atât sâmbătă cât și duminică.serviciul-suport-clienti.png

Ar mai trebui precizat că la Sportingbet poți să te joci inclusiv jocuri de cazino și poker acolo unde de asemenea te așteaptă foarte multe promoții. Sportingbet mai are și o platformă de pariuri virtuale în caz că pariurile reale îți dau prea multe bătăi de cap.

Pariază acum și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400 RON!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi