Zece motive pentru care să pariezi astăzi la Sportingbet!

Chiar dacă mai durează până încep principalele cinci campionate din Europa, avem din ce în ce mai multe meciuri pe zi ce trece. În acest weekend au loc partide de fotbal în campionate precum România Liga 1, Rusia Premier League, Argentina Primera Division, Polonia Ekstraklasa, Ucraina Premier League dar și multe altele. Tot astăzi se dispută partide de tenis, baschet, volei sau alte sporturi. Ideea este că ziua de sâmbătă 18 iulie 2015 este perfectă pentru a paria.

Iar mai jos îți voi prezenta pe scurt zece motive pentru ca astăzi să pariezi la agenția recomandată de mine, și anume Sportingbet (deschide cont acum). Dacă vrei să afli mai multe detalii despre un anumit subiect sau o anumită promoție îți recomand să accesezi articolul corespunzător dând click pe numele acelei oferte.

  1. Bonus pentru prima depunere: Clienții noi se califică pentru un bonus egal cu 50% din valoarea primului depozit în limita a 400 RON.bonus-prima-depunere-sport.png
  2. Bonusul acumulator: Biletele cu trei sau mai multe selecții îți vor aduce un câștig cu până la 35% mai mare ca de obicei, în limita a 400 RON săptămânal! Promoția este valabilă doar pentru pariurile din fotbal și tenis.
  3. Predictorul Fotbalului: Dacă ai pus un bilet pentru runda 51-a, atunci urmărește atent meciurile de astăzi și mâine pentru că poți termina săptămâna mai bogat cu 45.000 RON. Iar astăzi deja poți pune în mod gratuit un bilet pentru runda viitoare!
  4. Meciul zilei: Pune un pariu pe scorul corect al meciului Pandurii Târgu Jiu - Steaua Bucureşti (are loc la ora 21:00) și vei primi pe lângă eventualele câștiguri și șapte rotiri în jocul de cazino Starburst.
  5. Asigurare săptămânală: Dacă termini săptămâna pe minus poți primi luni înapoi până la 15% din banii pierduți!
  6. Ofertă bogată: Indiferent de ora din zi sau din noapte poți paria pe aproximativ 100 de opțiuni diferite la fiecare meci, atât înainte de fluierul de start cât și live.
  7. Pariuri live: În timp ce pariezi live pe evenimentele dorite poți utiliza opțiunea de "pariu rapid" prin care pariul tău este pus instant ce apeși pe opțiunea dorită.pariuri-live.png
  8. Închidere pariu: Este o facilitate nouă oferită de Sportingbet prin care poți finaliza un pariu în desfășurare înainte ca acesta să fie decis!
  9. Pariuri mobile: Datorită site-ului optimizat pentru telefoane și tablete poți paria live pe evenimentele dorite indiferent de locul în care te afli.
  10. Cote bune: Cotele sunt mai atractive decât la alți bookmakeri iar la unele tipuri de pariuri sunt chiar cele mai bune cote de pe piață (de exemplu la pariurile de tipul pauză / final la fotbal).

Deschide un cont acum și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi