Yaya Toure rămâne până în iarnă la Manchester City. Guardiola: "Nu am nimic împotrivă"

Pep Guardiola a revenit la sentimente mai bune faţă de Yaya Toure. Antrenorul catalan s-a sucit şi l-a şters de pe lista de transferuri pe jucătorul din Coasta de Fildeş, care a plecat de la Barcelona în momentul în care Guardiola i-a preluat pe "extratereştri". Toure va mai rămâne la City până în ianuarie, atunci când şefii echipei speră să aibă oferte mai bune pentru jucătorul de 33 de ani. 

Am vorbit cu el şi mi-a spus că vrea să rămână. Dacă el vrea asta, atunci eu sunt fericit. Vor fi multe meciuri grele şi toţi jucătorii vor dori să fie pe teren. Îi ştiu calităţile lui Yaya. De exemplu, în ultimele 20 de minute din returul cu Steaua el a jucat atacant şi s-a descurcat minunat! El a rămas acelaşi jucător ca la început şi asta este foarte bine,

---a spus Guardiola

Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Joe Hart, care e hotărât să plece de la City. E dorit de Everton, dar şi de italienii de la AC Milan şi Torino! "Asta este, nu mai fac parte din planurile de viitor ale antrenorului, aşa că nu vreau să fiu o pacoste", a spus Hart după întâlnirea cu directorul sportiv al lui Manchester City, Txiki Begiristain - mâna dreaptă a lui Guardiola. 

Milan a făcut o ofertă concretă pentru Hart, dar portarul naţionalei Anglei nu vrea să se transfere la o echipă unde prima opţiune în poartă este un puşti - la 17 ani, Gianluigi Donnarumma e om de bază în echipa antrenată de Vincenzo Montella. 

Hart trebuie să se grăbească. Mai are timp să se transfere la altă echipă până mâine la ora 23:00, atunci când se încheie perioada de mercato. Şi Borussia Dortmund poate fi o variantă pentru Joe Hart. Presa din Anglia scrie că nemţii au luat deja legătura cu şefii lui Manchester City, care nu au uitat însă nici de oferta celor de la Everton. Aceştia sunt dispuşi să ofere preţul cerut de City, având în vedere că vor să-l cedeze pe portarul Joel Robles lui Sunderland. 

 

Foto: express.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi