Yaya Toure - pieton un an jumate şi amendat cu 65 000 euro pentru că a condus băut!

Prins băut la volan la începutul acestei luni, Yaya Toure şi-a recunoscut vina în faţa judecătorului, dar a spus că nu a făcut asta intenţionat..Nu s-ar zice, în condiţiile în care jucătorul lui Manchester City a fost depistat cu o valoare de 0,75mg/l alcool pur în aerul respirat - dublu şi încă ceva faţă de limita admisă în Anglia! 

Este binecunoscut faptul că eu sunt musulman şi nu consum băuturi alcoolice. Am refuzat întotdeauna un pahar de la prieteni la petreceri. S-a întâmplat, am greşit...Nu ştiu cîţi oameni vor înţelege asta. Eu sunt un om corect,

---a postat Toure pe contul său de socializare

Mijlocaşul în vârstă de 33 de ani va fi pieton pentru o bună bucată de vreme - lui Yaya Toure i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 18 luni! În plus, va trebui să plătească o amendă în valoare de 65 de mii de euro! 

Ştiu că este o infracţiune foarte gravă să te urci băut la volan, dar eu nu am făcut asta în mod intenţionat. Sunt vinovat şi accept orice decizie împotriva mea,

---a spus fotbalistul lui Manchester City în faţa judecătorului 

Yaya Toure a fost reprimit de curând la echipa mare de către Pep Guardiola. Ivorianul i-a cerut scuze antrenorului catalan pentru declaraţiile agentului său, Dimitri Seluk. Acesta l-a acuzat pe Guardiola că îşi bate joc de jucătorul său scoţându-l din echipă şi a cerut o întrevedere cu el. Antrenorul lui City nici nu a vrut să audă:"Nu trebuie să mă justific în faţa nimănui pentru deciziile pe care le iau", a spus Guardiola. 

 

Foto: goal.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi