Yaya Toure a fost prins băut la volan şi trimis în judecată!

Ghinioanele se ţin scai de Manchester City. Învins de Chelsea în Premier League, Guardiola a mai încasat o lovitură - Yaya Toure, omul pe care a vrut să-l "arunce" de la City, a fost prins băut la volan de poliţie iar acum este anchetat! Jucătorul ivorian în vârstă de 33 de ani va apărea în faţa judecătorilor pe 13 decembrie. Riscă închisoarea cu suspendare şi o amendă de până la 5000 de euro. 

Toure a fost oprit în trafic la sfârşitul lunii noiembrie, iar poliţiştii l-au testat cu un aparat etilotest. A fost arestat imediat şi acuzat că s-a urcat băut la volan. A fost eliberat după ce avocatul său i-a plătit cauţiunea.

În 2012, Toure a declarat că nu bea de fel, din cauza religiei sale musulmane. La puţine zile după declaraţia sa, ivorianul a fost desemnat omul meciului într-o victorie cu Newcastle şi a refuzat să primească o sticlă de şampanie alături de premiu. Toure a reacţionat imediat. "Eu nu beau! Sunt musulman, aşa că nu au rost speculaţiile", a spus jucătorul lui Manchester City.  

Yaya Toure a fost la un pas să plece vara asta de la City, după ce Guardiola a declarat că nu mai face parte din planurile sale de viitor. Şi-a recăpătat locul în echipă la puţine zile după ce impresarul său, Dimitri Seluk, a cerut o întrevedere cu antrenorul catalan. Guardiola a refuzat, iar Seluk s-a enervat - a spus că nu e ok ca jucătorul său să fie umilit şi să fie lăsat în afara lotului! Guardiola i-a atras atenţia lui Toure că atitudinea impresarului său nu este una normală, iar ivorianul i-a cerut scuze. Acum cei doi s-au împăcat, iar Guardiola îl foloseşte din nou.

Yaya Toure a fost trimis în teren în derby-ul de sâmbătă cu Chelsea în ultimul sfert de oră. N-a mai fost ziua lui Guardiola. Echipa lui Antonio Conte a câştigat cu 3-1 şi e lider în Anglia, cu 34 de puncte. 

 

Foto: thesun.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi