Share

Pronostic pentru Yannick Vandenbulcke - Corentin Denolly, ITF Franta F23, 10.10.2017

Tenis

Cota: 1.67

Adaugat de: Tudor Cosma

10 Oct 2017 01:29 375 0
Logo Yannick Vandenbulcke
Logo Corentin Denolly
Yannick Vandenbulcke
Corentin Denolly
VS
12:00 10 Octombrie 2017
ITF Franta F23

Analiză și informații pentru Yannick Vandenbulcke v Corentin Denolly

Turneul ITF Franţa F23 are loc în Saint Dizier, mai degrabă o comună de 30.000 de locuitori din nordul ţării, iar în această analiză voi detalia partida dintre Yannick Vandenbulcke şi Corentin Denolly, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Competiţia este una mare, chiar dacă se dispută într-o locaţie atât de mică, având premii de 25.000 de dolari, aşadar maximul admis de Federaţia Internaţională de Tenis. În plus, întotdeauna turneele organizate în Franţa sunt văzute foarte bine de către participanţi, rareori fiind probleme ce ţin de organizare. Şi aici condiţiile sunt bune, baza sportivă fiind CO Saint Dizier, care dispune de trei terenuri importante acoperite cu un hard rapid, indoor, având chiar şi un mini stadion cu tribune. 
Iar tabloul de concurs este foarte puternic, cum a fost cazul şi la ITF Franţa F21 şi F22, mai ales că în general sportivii au rămas aici, deja fiind obişnuiţi cu acest gen de turnee.
Astfel, printre capi de serie se numără David Guez, Niels Desein, Gianni Mina sau Antoine Hoang. 

Corentin Denolly este un francez de 20 de ani, locul 477 ATP, sportiv aflat la cel mai bun sezon din cariera sa. 
Iar Corentin chiar arată mult potenţial, el fiind un sportiv bun pe orice suprafaţă, însă în special pe hard. 
Astfel, sezonul său este bun, având finală la ITF SUA F8, finală la ITF Tunisia F11, titlu la ITF Belgia F4, finală la ITF Franţa F16, plus recent prezenţă pe tabloul principal la Orleans, un challenger, ce e drept din postura de lucky loser. 
Şi aici nu am enumerat multele sferturi de finală, ultimul chiar în septembrie la ITF Serbia F5, unde însă a pierdut cu Raspudic (locul 1000 ATP), o mare surpriză. 
Aici vine după ce săptămâna trecută a participat în condiţii identice la ITF Franţa F22. Iar acolo chiar a jucat bine, deşi a întâlnit doi oponenţi buni, dominându-i pe ambii însă din păcate pierzând în optimi: 

- 7-5 6-3 cu Desein (locul 548 ATP), câştigând 80% mingi cu primul serviciu, 55% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (toate salvate) 
- 6-4 3-6 6-7 cu Mina (locul 344 ATP), câştigând 85% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (3 salvate) 

Yannick Vandenbulcke este un belgian de 27 de ani, locul 395 ATP, deasemenea aflat la cel mai bun sezon din carieră. 
Iar Yannick este după cum se vede mai bine clasat decât al său oponent, de menţionat fiind că el este mare specialist pe zgură, pe hard descurandu-se mai modest. 
Anul său este însă foarte bun, exclusiv pe suprafaţă lentă, el având: titlu la ITF Croaţia F3, finală la ITF Suedia F2, semifinală la ITF Belgia F2, finală la ITF Belgia F3, semifinală la ITF Belgia F6, titlu la ITF Belgia F7, finală la ITF Belgia F8, plus acum două săptămâni, la ITF Spania F31, sfert de finală. 
Recent, însă, mi s-a părut că de fiecare dată când a întâlnit un oponent foarte bun, a pierdut. De exemplu, a fost învins 4-6 3-6 de Moutet (locul 234 ATP) iar la ultima competiţie, un 5-7 1-6 cu Diez. 
Aici este la primul meci pe hard în ultimele luni. 

În întâlnirile directe conduce Denolly, meciul fiind tot indoor, pe carpetă, la ITF Franţa F3, tenismenul gazdă câştigând 3-6 6-3 6-4. 

 

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și plasează primul pariu la o cotă mărită de 10.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Încasează acum un pariu LIVE fără risc de 60RON!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Pariază pe Shanghai Masters și obține 3 FREEBET-uri X 50RON fiecare!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției!

Pont Yannick Vandenbulcke vs Corentin Denolly: Corentin Denolly castiga

Corentin Denolly, deşi are doar 20 de ani, a intrat în topul 500 ATP, şi are perspective foarte bune, mai ales că este la finalul unui sezon foarte prolific. Săptămâna trecută a participat la ITF Franţa F22, tot pe hard tot indoor, iar acolo mi s-a părut foarte solid, trecând de Niels Desein, sportiv periculos, apoi dominându-l pe Mina, însă ratând 10 şanse de break şi pierzând în tie-breakul setului decisiv. Vandenbulcke este foarte solid la rândul său, şi mult mai bine clasat decât Denolly, însă specialist pe zgură, el fiind aici la primul meci pe hard din ultimele 6 luni. De aceea consider că Denolly, mai acomodat la aceste condiţii de joc, şi în formă bună, are prima şansă, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Corentin Denolly castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.67

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

50

Castigate:

34

Pierdute:

12

Anulate:

4

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru FCSB - Dunărea Călărași
Cota: 1.80 23 Sep 2018 21:00 0
Pariul pentru Levante - Sevilla
Cota: 1.65 23 Sep 2018 13:00 0