X, noul brand național!

X devine noul brand național! Nu mai încape îndoială că site-ul PariuriX.com a depășit cu mult statutul de lider de piață în lumea pariorilor de top. Datorită vouă, a pariorilor, am reușit să creștem acest brand dincolo de orice imaginație. Vă mulțumim! Dar ce urmează e de domeniul fantasticului. “X”-ul nostru a devenit celebru!

Poate că ați auzit de noul nume de pe piața de televiziune, marcat cu X-ul deja consacrat. Nu credeți că e al nostru? Păi urmăriți programele, pentru că, în curând, vom difuza acolo noua serie din Dosarele X, film realizat de casa de producție pe care, zic unii, am cumpărat-o. În episoadele difuzate la oră de Liga Campionilor, Mulder și Scully vor investiga meciuri trucate de extratereștri și de galactici!

Pariuri X, PRO X, Dosarele X! Suntem în lumea X-ului, dar asta e cea mai tare: de curând, s-a împlinit profeția lui Nostradamus, făcută în timpul unui joc de X și 0. Gurile rele spun că am achiziționat un pachet important de acțiuni la una dintre cele mai cunoscute companii producătoare de telefoane mobile. Se zice că vom lansa în curând cel mai bun telefon pe care l-ai avut vreodată în mână, care va fi marcat cu același X, X-ul nostru. Nu vrem să intrăm în detalii, celor care le plac merele știu deja despre ce vorbim aici. 

S-a discutat mult în conducerea noastră și despre preluarea unui club de fotbal care să se bată la titlu, precum FCSB sau CFR. Unii au propus-o pe lista scurtă și pe Dinamo, dar alții au argumentat că nu ar fi un pariu câștigător. La FCSB și CFR am renunțat, numele sunau rău cu încă o consoană, FCSBX sau CFRX, nu-i așa? Dar ne îndreptăm Rapid atenția spre o echipă de tradiție, care joacă în ligile inferioare. Acum, sperăm ca noua noastră echipă să nu facă numai egaluri!

Vă putem anunța în premieră că avem deja antrenor. Ne pare rău pentru Dică sau pentru Petrescu, nu i-am ofertat. Era normal să îl luăm pe „Domnul X”, e de-al nostru. Nu vrem să îi facem probleme la PAOK, așa că  nu îi facem public numele deocamdată.

Și ultima bombă pe care o anunțăm: Vom avea un nou specialist pe meciurile din NBA! Este vorba despre rapperul american Xzibit, care a făcut primul pas spre colaborarea cu noi, dedicându-ne piesa intitulată pe scurt „X”, pentru că i se împleticea limba când pronunța „pariuri”. L-am fi luat în echipă și pe Snoop Dogg, dar nu am reușit să batem palma. Nu l-am găsit. E tot timpul învăluit în fum.

Poate că ne credeți sau nu, însă cel mai important este să rămâneți în spiritul X. Spiritul Pariuri X.

(Scris de Victor Partan)

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!