WPT Main Tour Amsterdam 2016 este în plină desfășurare! Vezi cine și-a asigurat deja un cec de 150,000€!

Pe 6 mai a început ”WPT Main Tour Amsterdam 2016” în Holland Casino, un cazino foarte important din capitala Olandei. În cadrul acestui eveniment au avut loc mai multe turnee de poker,  turneul cu cea mai mare taxă de înscriere fiind ”2016 World Poker Tour Amsterdam €6,000 High Roller”.

Deoarece taxa a fost destul de piperată, s-au înscris doar 96 de concurenți, oricum mai mulți decât anul trecut, atunci când au participat 76 de jucători. Conform pokernews.com, turneul a început marți și ar fi trebuit să țină o singură zi. Acesta a durat mai mult decât anticipau organizatorii, motiv pentru care ultimii trei rămași la masa de joc au trebuit să continue a doua zi. La finalul primei zile Fatih Aydin era lider cu 2.06 milioane chip-uri, urmat de Robert Soogea cu 1.73 milioane și Atanas Kavrakov cu 1.01 milioane.

robert.png

Însă lucrurile s-au schimbat a doua zi, atunci când Aydin a fost eliminat de la masa de joc terminând pe poziția a treia. La heads-up au mers Soogea cu 2.56 milioane chip-uri și Kavravkov cu 2.23 milioane, iar după o oră și jumătate Soogea a fost declarat marele câștigător, acesta punând mâna pe un premiu consistent de 150,000€. Kavravkov și Aydin au plecat acasă cu 105,000€, respectiv 76,000€.

Robert Soogea este un olandez care nu a avut în trecut rezultate prea notabile la masa de poker, el fiind la prima victorie importantă din carieră. De fapt cecul primit la finalul acestui turneu îi dublează încasările acumulate pe durata carierei de jucător profesionist de poker.

În paralel are loc și turneul principal ”WPT Amsterdam €3,300 Main Event”, care tocmai a intrat în ziua a doua. Italianul Marco Della Tommasino conduce momentan, dar abia s-au închis înregistrările, deci turneul încă este la început. Festivalul de poker de la Amsterdam se va încheia pe 14 mai, atunci când vom afla și câștigătorul Main Eventului.

Trăiește pariurile la intensitate maximă, pariază LIVE chiar acum 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi