World Series of Poker a început miercuri și va dura 50 de zile!

Miercuri a început cea de-a 47-a ediție a ”World Series of Poker”, aceasta având loc la ”Rio All-Suite Las Vegas Hotel and Casino”. Pe întreaga durată a evenimentului au loc mai multe turnee interesante, primul care iese în evidență fiind ”$565 Colossus II”, turneu cu premii garantate de minim 7 milioane de dolari, din care minim 1 milion se va duce la câștigător.

wsop.jpeg

Conform pokernews.com, ”$565 Colossus II” a început joi noapte, iar inițial organizatorii se așteptau ca acest turneu să bată recordul de anul trecut, atunci când au participat 22.364 de jucători, mai ales că acum jucătorii au la dispoziție 3 zile să se înscrie. Plus că turneul are și mai multă notoritate decât avea anul trecut. Chiar și așa, în primele două zile s-au înscris doar 12,271 de jucători, și pare puțin probabil ca în ultima zi în care sunt permise buy-in-uri să se înregistreze alți 10,000 de jucători.

World Series of Poker va dura anul acesta 50 de zile, pe durata cărora se vor acorda 69 de brățări de aur la turnee cu buy-in-uri cuprinse între 565$ si 111.111$. Fără îndoială atracția principală a acestui festival de poker este main eventul care va avea loc între 9 și 18 iulie, acolo unde sunt așteptați unii dintre cei mai buni jucători de poker din lume. Buy-in-ul la main event este de 10,000$, iar înregistrările vor fi permise pe durata primelor trei zile de concurs.

Pe întreaga durată a festivalului World Series of Poker vom veni cu știri o dată la câteva zile pentru a vă prezenta ultimele noutăți.

Urmărește meciul în direct și pariază live în timpul acțiuni la cea mai bună agenție 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi