Women's Sunday la PokerStars

Jucatoarele de poker online de la pokerstars.com au acum propriul lor eveniment, Women's Sunday, un loc in care barbatii nu au ce cauta. Acest turneu are loc in fiecare zi de duminica la ora 21:30 EET avand premii totale garantate de 10.000$.

pokerstars.png

La turneu va puteti inregistra platind direct intrarea de 55$ sau cu ajutorul satelitilor care incep de la doar 2.20$. Mai mult in fiecare sambata are loc un turneu freeroll unde puteti obtine bilet gratuit pentru Women's Sunday.

Pentru a face jocul si mai palpitant in fiecare saptamana la turneele Women's Sunday vor participa si membri ai Team PokerStars Pro. Pe capul celor trei membre (Liv Boeree, Fatima Moreira de Melo si Celina Lin) va exista si cate o recompensa de 50$. Nu trebuie asadar sa ratati sansa de a juca alaturi de aceste super jucatoare.

Programul turneelor de calificare pentru Women's Sunday este urmatorul: Turneu freeroll + 1$ rebuy > sambata > 13:00 ET 2.20$ + rebuy > miercuri - duminica > 13:30 ET si 19:30 ET 5.50$ > miercuri - duminica > 15:30 ET si 21:30 ET 11$ > miercuri - duminica > 16:30 ET

Daca sunteti jucatoare de poker online nu ezitati sa dati click aici pentru a juca la cea mai mare camera de poker online.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi