Winstars - o nouă platformă de jocuri de noroc, gândită ”altfel”

Un ultim studiu a dezvăluit faptul că începând cu anul 2011 industria jocurilor de noroc a crescut cu cel puțin 7% pe an. În ”termeni monetari”, situația este una de-a dreptul incredibilă. Astfel, în 2017 companiile de jocuri de noroc au câștigat mai mult de 217 miliarde de dolari! Și încă mai este loc pentru oricine vrea să deruleze o afacere de genul..

Piața jocurilor de noroc a devenit extrem de atractivă și pentru dezvoltatorii de aplicații tip ”blockchain”. Iar Winstars este una dintre aceste platforme pentru jocuri de noroc. Regulile acestei companii sunt simple și ușor de înțeles pentru utilizatori, iar asta face ca și un novice în jocurile de noroc să poată juca pe Winstars cu ușurință.

Dar jocurile de noroc pentru Winstars vor fi create de dezvoltatori terți. În plus, creatorii platformei se vor concentra pe crearea unei "piețe" unde vor fi prezentate, în mod transparent, tot felul de jocuri. De asemenea, ei vor dezvolta un program pentru a stoca toate rezultatele jocurilor, astfel încât strategia cliențilro să fie una foarte bine pusă la punct. 

Cum funcționează Winstars

Rezultatele tuturor jocurilor de pe Winstars sunt determinate de propriul generator de numere al platformei. Algoritmul este discutat în detaliu în Winstars WhitePaper. Pentru utilizator, este foarte important ca criptografia să fie utilizată în acest generator. În plus, se utilizează simultan taskuri ceea ce face mai dificil pentru un potențial client fraudulos din afara sistemului să compromită algoritmul.

Generatorul de numere aleatorii proprii permite platformei să nu utilizeze mecanica obișnuită de a primi date de la random.org sau alte resurse similare. Deci rezultatul jocului este calculat instantaneu, iar jucătorul nu trebuie să aștepte mult timp riscând astfel să irosească șansele de a câștiga.

Avantajele Winstars

Winstars va deveni o platformă care va revoluționa lumea jocurilor de noroc online, se laudă proprietarii. Prima și cea mai importantă caracteristică a platformei este distribuirea zilnică a profiturilor între participanții săi (dezvoltatorii Winstars promit să împartă o parte din banii câștigați cu clienții lor). Această caracteristică nu este unică în sine, dar este important și neobișnuit, totodată, ca fondurile să fie distribuite în fiecare zi. În plus, distribuția este aleatorie - șansele de a obține bani sunt aceleași pentru toți.

Un alt avantaj îl constituie jocurile transparente. Winstars garantează că nu există nicio fraudă în rezultate și că este cât se poate de real să câștigi un premiu. Pentru a face posibil acest lucru, platforma utilizează propria tehnologie pentru a bloca accesul ”extern” la jocurile ce conțin informații despre tipul, timpul fiecărui jucător petrecut pe platformă și rezultatul acestuia. 

Nu în ultimul rând, dezvoltatorii spun că se pot câștiga premii mari grație creșterii prețului tokenului, iar din acest punct de vedere aceștia se așteaptă ca respectivele avantaje să asigure un flux constant de utilizatori. 

”Winstars oferă o nouă soluție în domeniul jocurilor de noroc online și, în acest moment, pe piață nu există niciun alt proiect care să ofere astfel de caracteristici și avantaje. În același timp, ceea ce oferă Winstars este cerut de tot mai mulți jucători din piață și cu siguranță proiectul va fi bine primit”, scriu cei de la cointelegraph.com.

Cei de la Winstars au publicat și un clip de prezentare, pe care îl puteți urmări mai jos. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi