Winmasters

pariuri-winmasters.png

Winmasters (deschide cont acum) este o casă de pariuri online licenţiată în Malta care s-a lansat recent şi în România. Interfaţa site-ului este disponibilă şi în limba română. Dacă accesaţi site-ul casei de pariuri o să vă fie afişată o pagină de pornire, de unde puteţi intra într-una din secţiunile disponibile (sporturi, live pariuri, cazinou, live cazinou, poker, sloturi, jocuri).
 

Winmasters este prima casă de pariuri online licenţiată în România. Vezi detalii!
 

În acest articol noi ne vom axa doar pe casa de pariuri şi primul pas care-l facem pentru a putea paria la Winmasters (D.ONJN 1278 /29.06.2016) este deschiderea unui cont nou.

 

Cum mă înregistrez la Winmasters?

În partea dreaptă sus avem opţiunea "Înregistrare" pe care o accesăm pentru a deschide un cont nou.

 

winmasters-inregistrare.JPG

 

 

Pentru a vă înregistra va trebui să completați datele de pe cele trei coloane existente plus partea finală de pe pagina de înregistrare după cum urmează.

- scrieți prenumele: așa cum este scris în buletin
- scrieți numele de familie: așa cum este scris în buletin
- selectați sexul
- selectați ziua, luna și anul nașterii
- scrieți numărul vostru de telefon

 

inregistrare-winmasters-1.JPG


 - lăsați selectată RON moneda contului
- scrieți codul vostru poștal
- scrieți orașul de reședință 
- lăsați selectată România că și țară de reședință 
- lăsați completat "BONUS150RO" dacă doriți să beneficiați de bonus
- scrieți adresa de domiciliu așa cum este scrisă în buletin

 

inregistrare-winmasters-2.JPG

 

 

- scrieți un username (rețineți-l pentru că-l veți folosi la logare)
- scrieți o parolă (rețineți-o pentru că o veți utiliza la logarea în cont)
- rescrieți parola 
- scrieți o adresă de e-mail validă (va trebui s-o confirmați)
- rescrieți adresa de e-mail

 

inregistrare-winmasters-3.JPG

 

 

- lăsați bifat "Da...." dacă doriți să primiți promoții și oferte speciale
- bifați căsuța din dreptul "Am citit..." pentru a vă putea înregistra
- dați click pe "Deschidere cont" pentru a vă înregistra

 

inregistrare-winmasters-4.JPG

 

Acum va trebui să vă verificați adresa de e-mail și să accesați link-ul din mail pentru a confirma înregistrarea. Apoi vă logați în cont scriind în partea dreaptă sus username-ul și parola.

Citește recenzia casei de pariuri online Winmasters: https://pariurix.com/agentii/winmasters

 

Cum depun la Winmasters?

Pasul următor este efectuarea unui depozit. Înainte să efectuați primul depozit vă recomandăm să citiți și paragraful despre primul depozit care-l veți găsi spre finalul acestui articol.
 

depunere-winmasters.JPG

 

 

Puteți depune cu card de credit, Paysafecard, Neteller și Skrill. Indiferent de metoda aleasă depozitul minim este de 40 RON. Aveți ca şi modalitate de depozit transferul bancar, dar limita la acesta este de 250 RON și în plus câteva zile până ce este procesat.
 

limite-depunere-winmasters.JPG

 

Dacă doriți să depuneți cu cardul la Winmasters dați click pe "Card de credit" între opțiunile disponibile. Apoi completați datele cerute după cum urmează:
- selectați tipul cardului Visa sau Mastercard
- scrieți numărul cardului din 16 cifre
- selectați data de expirare a cardului (o găsiți pe fața acestuia)
- scrieți numărul deținătorului cardului (trebuie să fie similar cu cel al titularului contului)
- CVV2 - scrieți codul de securitate din 3 cifre care-l găsiți pe spatele cardului
- scrieți suma care doriți s-o depuneți
- dați click pe "Confirmare" pentru a finaliza înregistrarea
- se va deschide o pagină nouă unde trebuie să confirmați plata 

Află tot ce trebuie să știi despre depuneri și retrageri la Winmasters, dar și despre metodele de plată oferite!
 

depunere-cu-card-winmasters.JPG

 

Cum sunt cotele oferite de Winmasters?

La acest capitol n-avem prea multe cuvinte de laudă, pentru că se poate și mai bine. Observăm că are cote mai mici numai când privim la cotele pentru pronosticuri cu șanse egale de reușită, precum sub / peste game-uri în tenis sau handicap de game-uri în tenis. Aici avem 1.85 - 1.85, în timp ce la majoritatea caselor de pariuri găsim 1.90 - 1.90 și sunt cazuri unde avem chiar și 1.95 - 1.95. Nu-i o diferență uriașă la prima vedere, dar pe termen lung această diferență contează evident. 

PariuriX.com prezintă casele de pariuri cu cele mai bune cote! Vezi câtde bine stă Winmasters în raport cu concurența!

 

Cum pariez la Winmasters?

Acum că am depus ne apucăm de pariere. La fel ca la mai toate casele de pariuri online în partea stângă veți găsi lista sporturilor disponibile. Dați click pe sportul dorit și vă vor fi afișate țările în care există opțiuni de pariere. Dați click pe țară și apoi vă vor fi afișate toate ligile din țara respectivă pe care se poate paria, iar concomitent în centrul paginii sunt etalate meciurile disponibile pentru pariurile din toate competițiile țării respective, așa cum se poate vedea foarte bine în imaginea de mai jos. Noi am ales Fotbal > Anglia și acum avem în stânga în coloană lista competiţiilor și dacă vrem să pariem doar pe una din ele dăm click pe ea, iar dacă vrem să vedem toate meciurile din țara respectivă disponibile ne uităm în centrul paginii. 
 

pariere-winmasters.JPG

 

Pentru a paria un pronostic dam click efectiv pe cota din dreptul lui. Daca dorim sa vedem mai multe optiuni de pariere pentru un anumit meci dam click pe "+numar" din dreptul meciului respectiv, de exemplu +75 pentru West Bromwich - Manchester United in imaginea de mai jos. 

Acum avem patru modalităţi de pariere.

  • Pariu single - scriem pur și simplu miza în căsuța echivalentă pronosticului dorit (noi în imagine am trecut 100 RON la fiecare din cele patru pronosticuri). Apoi dăm click pe "Pariază".

 

bilet-simplu-winmasters.JPG

 

 

  • Pariu multiplu - dăm click pe Multiplu și apoi scriem miza dorită pentru pariul multiplu și dăm click pe "Pariază". În imaginea de mai jos avem miza trecută 200. 

Test făcut de PariuriX: câtă valoare există de fapt într-un pariu multiplu?

 

bilet-multiplu-winmasters.JPG

 

 

  • Pariu sistem - dăm click pe "Sistem" și bifăm căsuța sistemului dorit și scriem miza pe pariu. Atenție că miza scrisă acolo se înmulțește cu numărul de variante (număr care nu este afișat). În imaginea de mai jos noi am scris 100 la miză și având sistem 3/4 (4 variante) miza totală ar fi 400 RON.

bilet-sistem-winmasters.JPG

 

 

  • Pariu sistem cu bază - dăm click pe "Sistem" și dăm click pe "B"-ul din fața pronosticului care dorim să fie bază. Noi în imagine avem primul pariu bază. Apoi scriem miza pe variantă și din nou trebuie atenție. În imagine avem sistem 1 B + 2/3, adică trei variante și suma trecută în căsuță (100) se inmulţeste la "Total miză" cu numărul de variante. 

bilet-sistem-cu-baza-winmasters.JPG

 


CLICK AICI pentru a vedea cum se plasează primul pariu la Winmasters!

 

Winmasters - oferta de pariere

Am verificat oferta de pariere la două meciuri din primele ligi din Spania și Anglia și am rămas impresionați de diversitatea ofertei. Avem opțiunile de bază care le găsim mai la toate casele de pariuri. Handicapurile asiatice (cele cu returnări parțiale sau totale de miză) sunt și ele prezente atât pentru pariurile pe rezultatul final, cât și pentru rezultatul de la pauză. Avem și opțiunile de pariere de formă "ambele echipe (nu) marchează și sub / peste 2.5 goluri", "rezultat final și ambele marchează", dar și un tip de pronostic care l-am întâlnit rar "victorie echipă și total goluri ajustabil", acest total goluri începe de la sub / peste 1.5 și ajunge până la sub / peste 4.5". Mai există și opțiunea de pariere pe desfășurarea meciurilor "echipa x marchează prima și rezultat final". Una peste alta avem o ofertă extrem de bogată.

La tenis Winmasters (deschide un cont acum) n-are o ofertă foarte bogată, comparativ de exemplu cu Unibet și același lucru îl putem spune despre oferta de la baschet. La hochei pe gheață avem o ofertă destul de bună. Dacă ar fi să tragem o concluzie, cel puțin la prima vedere în afară de cei care pariază preponderent pe baschet și tenis oferta de pariere este bună spre foarte bună. Mai multe detalii găsești AICI.

 

Pariuri live la Winmasters

Pagina de pariuri a unui meci de fotbal la Winmasters arată ca în imaginea de mai jos. Avem mai toate opțiunile de bază disponibile pentru pariere (în imagine sunt prezente doar câteva). Un mare handicap din ce ne dăm seamă este lipsă live streaming-ului. Cel puțin prima impresie este că pentru pariuri live găsim și alternative mai bune, dar dacă alegeți să jucați la Winmasters și nu sunteți un jucător exclusiv de pariuri live atunci nu veți simți foarte tare această ofertă mai "subțire" de pariuri live.   
 

pariuri-live-winmasters.JPG

 

Cum retragi de la Winmasters?

Pentru a efectua o retragere de la Winmasters va trebui mai întâi să dați click pe "Depunere" (dreapta sus - vezi paragraful legat de depuneri) și apoi să dai click pe retrageri.

Observăm că limita minimă la retragerile cu cardurile de credit, Skrill și Neteller este de 80 RON, iar limita maximă de 9.000 RON. La transferul bancar suma minimă ce poate fi retrasă este de 350 RON, iar cea maximă de 22.000 RON.

La toate modalitățile de retragere există specificată o taxă de procesare de până la 3% din suma retrasă. Nu știm exact care este procentul, cel mai bine ar fi să contactați departamentul lor de relații cu clienții pentru mai multe informații. Retragerile sunt procesate în termen de 72 de ore.

 

retragere-winmasters.JPG

 

În imaginea precedentă aveți și opțiunea "Sold Bonus", acolo unde veți vedea cât ați rulat din bonus. Și că am adus aminte despre bonus să vorbim puțin și despre el.

Tot în imaginea de mai sus puteți vedea și opțiunea "Solduri și transferuri". Accesând-o veți putea transfera bani de la pariuri & cazino la poker și viceversa. Banii avuți la casino și pariuri sportive sunt așadar comuni, iar cei de la poker sunt separați.

 

winmasters-transfer.JPG

 

Bonus pentru primul depozit la Winmasters

Pentru că cei de la Winmasters schimbă constant bonusul pentru prima depunere, cel mai bine este să accesezi acest link: https://pariurix.com/agentii/winmasters/promotii. Aici găsești mereu afișat bonusul cel mai recent, deoarece pagina este actualizată constant.

 

Winmasters pe mobil 

La Winmasters se poate paria și de pe mobil sau tabletă. Accesând site-ul casei de pariuri de pe mobil observăm că avem cam toate beneficiile existente și atunci când am accesat site-ul agenției de pe pc, fiind chiar disponibilă și opțiunea pentru depunere.
 

winmasters-mobile.JPG

 

Per ansamblu Winmasters nu putem spune că este o agenție rea. La momentul actual nu putem spune cum se "mișcă" din anumite puncte de vedere, precum validarea pariurilor, acceptarea pariurilor live, efectuarea plăților. Orice părere din partea voastră legate de aceste aspecte ne este de ajutor. Ce ne place la Winmasters (deschide un cont acum) în mod special este simplitatea website-ului, dar și oferta de pariere pre-match destul de bună, cel puțin la fotbal.
 

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi