Winmasters vă oferă un bonus de pănă la 150 RON pentru primul depozit la pariuri sportive

bonus-winmasters.JPG

Actualizare 10 noiembrie 2016

Oferta prezentată în acest articol nu mai este valabilă. Pentru a vedea în ce constă actualul bonus de bun venit oferit de Winmasters, accesează: https://pariurix.com/agentii/winmasters/promotii

 

Articolul inițial

În condițiile în care tot mai multe case de pariuri online aleg să nu mai accepte clienți noi din România sau să retrag pur și simplu de pe piața pariurilor din țara noastră rămânem surprinși atunci când vedem agenții noi care-și îndreaptă atenția spre noi.

Una din aceste agenții de pariuri online nouă, fondată în 2013, este Winmasters (D.ONJN 1278/29.06.2016). Această oferă clienților noi din România un bonus de până la 150 RON, reprezentând 50% din valoarea primului depozit.Depunerea minimă la Winmasters este de 40 RON, astfel că bonusul minim pe care-l puteți încasa este de 20 RON (50% din 40 RON). Primiți bonusul indiferent dacă alegeți să depuneți cu cardul sau prin Skrill.

 

Cum pot încasa bonusul?

Primul pas pentru a primi bonusul este ca la înregistrare (click aici pentru a deschide un cont nou) să utilizați codul "BONUS150RO". Acesta este de altfel presetat atunci când accesați formularul de înregistrare. După ce efectuați depunerea va trebui din nou să introduceți acest cod când efectuați transferul de fonduri.

Bonusul se acordă doar dacă prima depunere o efectuați în cel mult 14 zile de la deschiderea contului. Pentru a paria din bonus trebuie să jucați o dată suma depusă. După ce bonusul a fost creditat aveți la dispoziție 60 de zile pentru a îndeplini condițiile de rulaj. Astfel va trebui să rulați depozitul și bonusul de 7 ori pe cote de cel puțin 1.80. Atunci când îndepliniți aceste condiții banii aferenți bonusului vor fi convertiți în bani reali.

PariuriX îți arată tot ce trebuie să știi despre agenția de pariuri sportive Winmasters înainte de a îți deschide un cont!


Ce trebuie să mai știu?

Pariurile plasate pe handicapuri asiatice și pe pariuri cu returnare totală de miză (DNB) nu se iau în calcul la rulaj. Trebuie să mai știți că pariurile live nu contează la rulaj, excepție făcând doar pariurile live plasate pe rezultatul final (1-x-2).

La prima vedere cei care văd la condițiile de rulaj acea cifră 7 se pot "speria" puțin pentru că pare cam greu de rulat și bonusul și depozitul de șapte ori. La un calcul simplu pentru bonusul maxim oferit de Winmasters trebuie să rulăm suma de 450 RON de șapte ori, adică 3150 RON. Avem la dispoziţie 60 de zile pentru a îndeplini această condiție de rulaj, adică în medie zilnic trebuie să plasăm pariuri de 53 RON. Pentru cei care joacă constant la pariuri atunci această cerinţă de rulaj n-ar trebui să fie un impediment. Deschide un cont acum pentru a încasa bonusul!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi