Statistici Winmasters România în anul 2017

Casa de pariuri sportive online Winmasters.ro (L1160650W000194) tocmai ne-a pus la dispozție câteva statistici interesante despre anul 2017 pe care vrem să le prezentăm și vouă:


Winmasters România în anul 2017:

  • Cel mai popular campionat de fotbal: Premier League – 106.549 pariuri plasate
  • Al doilea cel mai popular campionat de fotbal: Primera Division – 104.743 pariuri plasate
  • Cel mai popular eveniment sportiv al anului: Finala Ligii Campionilor 2017, Juventus – Real Madrid – 1,700 pariuri plasate
  • Cel mai popular meci de tenis: Finala masculină Australian Open 2017, Roger Federer – Rafael Nadal – 1,237 pariuri plasate
  • Pariul câștigător cu cea mai mare cotă: Utilizatorul dn***ora a pariat 44 RON pe 9 meciuri din Primera Division, cu o cotă totală de 2019.71, câștigând 88.993 RON. 


Winmasters oferă de acum servicii și în Grecia!

De asemenea, cei de la Winmasters.ro vin și cu un comunicat de presă din care aflăm că operatorul și-a extins serviciile și pe piața din Grecia, și că are ca obiectiv de viitor extinderea în minim două alte țări europene. 


Comunicat de presă Winmasters:

Winmasters.ro, platformă online ce oferă pariuri sportive și jocuri de cazinou într-un mediu sigur și accesibil, s-a lansat pe piața din Grecia, în deplină conformitate cu legislația și reglementările naționale (art. 50§12 din Legea 4002/2011). Site-ul de ultimă generație al Winmasters, compatibil cu toate dispozitivele de navigare online (desktop, telefoane mobile, tablete) include noi produse și servicii avansate și promite tuturor jucătorilor o experiență de neuitat în domeniul jocurilor de noroc!

Suntem foarte bucuroși de lansarea noastră pe piața din Grecia. Am lucrat intens la crearea unei platforme complet noi, care să răspundă tuturor cerințelor și așteptărilor jucătorilor. Astăzi, avem posibilitatea de a oferi publicului elen un produs complet de pariuri sportive, împreună cu o gamă variată de oferte live, opțiuni de pariere și jocuri de cazinou. Sperăm ca toți clienții noștri să se bucure de o experiență completă în ceea ce privește jocurile de noroc, într-un mediu legal și în deplină siguranță, care respectă întru totul reglementările naționale.
- Christos Protopapas, Directorul Comercial Winmasters


Winmasters este activă și vizează doar piețele reglementate, ținta sa fiind aceea de a deveni un furnizor de top al jocurilor de noroc în Europa, oferind clienților săi cea mai bună calitate a produselor și serviciilor, în deplină conformitate cu contextul juridic național și internațional legat de domeniul jocurilor de noroc. winmasters.ro, deține licențe de exploatare în Malta, România, Cipru și Germania, iar începând cu Ianuarie 2018, și în Grecia. Unul din planurile imediate ale winmasters este extinderea operatiunilor în cel puțin alte două țări Europene.

Deschide cont și încasează un bonus Winmasters de 555RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!