Winmasters Live Streaming - știai că poți urmări meciuri live online la Winmasters?

Winmasters Live Streaming - află ce meciuri live online poți urmări complet gratuit la Winmasters TV. Pe lista de agenții licențiate care oferă transmisiuni live video, nu foarte lungă de altfel, și-a făcut de curând loc un nume nou : Winmasters. Această nouă facilitate face parte dintr-o serie mai largă de îmbunătățiri aduse de acest operator - detalii AICI. Dar în acest articol vreau să mă concentrez strict pe serviciul de meciuri live, așa că hai să vedem exact ce oferă.

DESCHIDE CONT ȘI JOACĂ ACUM LA CASA DE PARIURI SPORTIVE WINMASTERS!

 

CE EVENIMENTE SPORTIVE POT URMĂRI LA WINMASTERS TV?

Operatorul se laudă că va transmite anual mii de evenimente sportive, printre care și următoarele competiții:

  • fotbal: 3 din cele 5 campionate de top ale Europei: Spania La Liga, Germania Bundesliga, Franța Ligue 1
  • fotbal: competiții internaționale precum preliminarii Europa League, preliminarii Liga Campionilor, amicale internaționale
  • fotbal: competiții mai mici precum: China Super Liga, Singapore League Cup, Columbia Primera A & Primera B, Paraguay Primera Division, Costa Rica Primera Division, Croația 1 .HNL, Elveția Challenge League și multe altele.
  • tenis: turneul de Grand Slam de la Wimbledon, ATP / WTA Series, Cupa Davis, turnee mai mici
  • baschet: FIBA Internațional
  • alte sporturi: tenis de masă, volei pe plajă, cricket, handbal și multe altele


ÎNTREBĂRI COMUNE ALE JUCĂTORILOR


 

Cum pot vedea ce meciuri urmează să fie transmise?

Lista cu meciuri transmise este mai lungă decât cea pusă de mine, dar poți intra pe winmasters.com pentru a vedea exact ce evenimente sportive urmează să fie difuzate. Accesează Pariuri Live - Programul Live TV, și se va deschide o fereastră precum cea din poza de mai sus unde poți vedea programul complet pentru următoarele zile. Așa cum se poate vedea, poți filtra în funcție de dată și sport ca să îți arate exact ce te interesează. 
 

Costă ceva utilizarea acestui serviciu?

Acest serviciu este nelimitat și complet gratuit atâta timp cât ai minim 1RON în balanța contului de pariuri, sau ai plasat măcar un pariu în ultimele 24 de ore. 


Pot urmări meciuri în condiții bune?

Situația este aceeași ca la orice altă casă de pariuri online. Partidele pot fi urmărite doar din fereastra de pariuri, și nu fullscreen.  Oricum rezoluția este bună, astfel încât nu avem motive să ne plângem. Există un delay cam de 10 secunde între ce se întâmplă pe teren și ce vedem noi, dar partea bună este că serviciul nu prea se blochează. 


Pot urmări meciuri și de pe mobil?

De regulă transmisiunile live video la casele de pariuri online pot fi urmărite de pe mobil doar prin intermediul unei aplicații, dar din păcate Winmasters nu are așa ceva. Pe IOS și pe dispozitivele mai vechi cu Android sigur nu merge direct din brrowser; nu știu cum e situația la telefoanele și tabletele mai noi cu Android, sau la mobilele cu Windows, dar nu mi-aș face speranțe prea mari. 


Ce alte case de pariuri online mai oferă live streaming?

Lista completă cu operatorii licențiați care oferă un astfel de serviciu poate fi accesată aici: https://pariurix.com/case-de-pariuri-online-ce-ofera-transmisiuni-live-video.html.

DESCHIDE CONT ȘI JOACĂ ACUM LA CASA DE PARIURI SPORTIVE WINMASTERS!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi