Wimbledon 2016 - top 5 promoţii la pariuri

Săptămâna aceasta şi cea care va urma are loc pe iarba londoneză turneul de la Wimbledon. Casele de pariuri online (vezi aici topul agenţiilor de pariuri pe net) pun mare accent pe acest turneu şi la cinci agenţii găsim promoţii diverse. Avem un campionat de pariuri live la unibet.ro şi campionat de pariuri pre-meci la winmasters.com, bonus pentru pariurile multiple la netbet.ro, bonus la câştig la efortuna.ro sau rambursare pentru pariurile pierdute care se decid în 5 seturi la betstars.ro. Dar hai să le luăm pe rând.

 

10.000 de euro oferiţi de Unibet la campionatul de pariuri live

promotie-wimbledon-la-unibet.JPG

D. ONJN 2164 / 28.08.2015

În primul rând trebuie să intri pe pagina acestei promoţii de pe site-ul Unibet (accesează site-ul acum) şi să te optezi pentru promoţie. Doar pariurile plasate după optare vor fi eligibile. Concursul este dedicat doar jucătorilor din Europa Centrală şi de Est.

După aceea trebuie să plasezi pariuri live DOAR pe meciuri de la Wimbledon. Pariurile pre-meci nu sunt luate în calcul. Pentru fiecare pariu live câştigat se acordă puncte, iar dacă biletul a fost plasat de pe mobil punctele vor fi dublate.

Calculul prin care se acordă punctele este simplu: miza pariului transformată în euro x numărul de pronosticuri de pe bilet x cota totală a pariului

Exemplu: Să spunem că pariezi 10 RON (aproximativ 2 euro) pe un pariu cu 3 selecţii cu o cotă totală de 5. Dacă biletul va fi câştigător vei primi 30 de puncte (2 euro x 3 selecţii x 5 cota totală). Dacă biletul a fost jucat de pe bilet atunci vei primi 60 de puncte.

La finalul Wimbledonului primii 100 de clasaţi vor primi premii în bani bonus. Câştigătorul va primi 3.000 de euro, locul 2 1500 de euro, iar de la locurile 81 până la 100 fiecare va încasa câte 10 euro bonus.

Deschide cont acum la Unibet şi primul pariu este 100% asigurat până la 150 RON, faţă de 50 RON cât este oferta standard!

 

 

Rambursare de până la 25 de euro la BetStars dacă pariul este pierdut şi meciul ajunge în 5 seturi

promotie-wimbledon-la-betstars.jpg

D. ONJN 2165 / 28.08.2015

Pariază acum la Betstars pe meciurile turneului masculin de la Wimbledon. Dacă jucătorul pe care ai pariat pierde meciul în setul 5 casa de pariuri îţi returnează miza, în limita de 25 de euro.

Oferta este valabilă pentru pariurile single (un meci pe bilet), pre-meci. Nu se califică pentru ofertă pariurile plasate cu pariuri gratuite, pariuri la care se dă cash out Pariurile gratuite vor fi creditate în cont în maxim 24 de ore de la stabilirea pariului iniţial şi pot fi utilizate pe orice opţiune de pariere din oferta BetStars în maxim 48 de ore de la creditare. Valoarea pariului gratuit nu va fi returnată (de exemplu dacă joci pariul gratuit de 25 de euro pe cota 3 şi pariul iese vei primi în cont 50 de euro, bani pe care-i poţi utiliza în ce mod doreşti).

Joacă acum la pariuri la agenţie deţinută de cel mai mare site de poker online din lume!

 

 

Concurs de pariuri pre-meci la Winmasters

promotie-wimbledon-la-winmasters.jpg

D. ONJN 928 / 24.06.2015

Pariază la Winmasters acum pre-meci pe duelurile de la Wimbledon şi intră în cursa cu premii de 7.000 RON. Primeşti puncte pentru fiecare pariu câştigat, iar punctajul este determinat de câştigul net (câştig total - miză). Punctele vor fi calculate în funcţie de valoarea câştigurilor nete transformate în euro. Toate pariurile necâştigătoare vor primi 1 punct.

Primul loc va primi 2.500 RON, al doilea 1.500 RON, al treilea 1.000 RON şi tot aşa până la locurile 6-16 care vor primi fiecare câte 100 RON. Primele trei locuri primesc banii cash (pot fi retraşi imediat), iar celelalte 12 vor primi bani bonus. Aceşti bani bonus vor trebui rulaţi de 3 ori pe cote de minim 1.80 înainte de a se putea solicita o retragere.

Click aici pentru a deschide cont la Winmasters, ai bonus 500 RON la prima depunere!

 

 

Bonus de până la 50% la pariurile multiple oferit de Netbet

promotie-wimbledon-la-netbet.JPG

D. ONJN 927 / 24.06.2015
Intră acum pe site-ul Netbet şi plasează pariuri cu minim 3 selecţii pe meciuri de la Wimbledon. La fiecare bilet câştigat vei primi un bonus. Nu se specifică nimic în mod concret dar se pare că acest bonus va fi sub formă de bani cash, fără condiţii de rulaj. În schimb trebuie să ai în vedere faptul că pentru ca un bilet să fie eligibil pentru promoţie fiecare cotă de pe bilet trebuie să fie de cel puţin 1.20 (dacă din diverse motive un pariu primeşte cota 1 va fi acordat bonusul inferior). Procentul de bonus câştig variază în funcţie de numărul de pronosticuri de pe bilet, aşa cum poţi vedea şi în imaginea de mai sus.

De exemplu dacă joci un bilet cu 11 meciuri cu 20 RON care are o cotă finală de 100 şi biletul va fi câştigător netbet.ro îţi va oferi 40% din 2.000 RON, adică 800 RON.

Înregistrează-te acum la Netbet şi la prima depunere 500 RON în loc de 450 RON!

 

Până la 250 RON sub formă de pariuri gratuite la Fortuna

promotie-wimbledon-la-fortuna.JPG

D. ONJN 2159 / 28.08.2015

Pariază acum la Fortuna pe meciuri de la Wimbledon. Pentru fiecare bilet câştigat care are cota minimă 2 vei primi un bonus de 30% din câştig sub formă de pariu gratuit. Condiţiile pentru a se acorda aceste pariuri gratuite sunt simple: cota minimă 2 şi numai meciuri de la Wimbledon.

Suma maximă pe care o poţi încasa sub formă de pariu gratuit este de 50 RON, iar o persoană poate beneficia de 5 pariuri gratuite pe durata Wimbledonului, prin urmare poţi primi pariuri gratuite în valoare totală de 250 RON.

Pariul gratuit va putea fi utilizat după ce au fost validate toate evenimentele de pe biletul iniţial. Cota maximă a free bet-ului trebuie să fie 8, iar partea bună este că poţi împărţi pariul gratuit în mai multe pariuri.

Deschide cont acum la Fortuna, te aşteaptă 50 RON bonus exclusiv adăugaţi la pachetul standard de 1.000 RON!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!