Willie Thorne, un fost mare jucător de snooker, și-a pierdut întreaga avere la pariuri sportive!

Willie Thorne, un fost mare jucător de snooker, și-a pierdut întreaga avere la pariuri sportive astfel încât acum nu mai are bani nici măcar să își plătească factura la telefon. 

thorne.jpg

Willie Thorne este britanic, are 62 de ani și a fost timp de 27 de ani jucător profesionist de snooker. Acesta a obținut nenumărate rezultate notabile de-a lungul carierei sale, astfel încât a strâns suficienți bani încât să îi ajungă fără probleme pentru restul vieții. Plus că după ce s-a lăsat de snooker, el a devenit comentator sportiv, meserie pe care o practică și în ziua de astăzi.

Însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în 2013 atunci când mama sa a decedat. Willie a suferit o depresie și a început să parieze sume mari de bani pe curse de cai. Nu doar că a pierdut toți banii pe care îi avea, dar se pare că a și împrumutat aproape 1 milion de lire pentru a finanța viciul său. Acesta a ajuns într-o situație atât de dificilă încât nu mai are nici măcar bani să își plătească factura la telefon. De aceea firma de telefonie l-a deconectat zilele trecute, moment în care toate informațiile prezentate mai sus au fost făcute publice de către cei de la Mirror

Willie susține că s-a lăsat de pariuri sportive și nu a mai pariat de mai bine de 3 luni, deși recunoaște că nici nu mai avea ce să parieze, chiar dacă vroia. Iar dacă lucrurile nu sunt și așa suficient de rele, el a fost diagnosticat de curând și cu cancer de prostată.

Care este cea mai bună agenție de pariuri sportive online? Află acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi