William Hill refuză oferta de 3,6 miliarde de lire venită din partea 888 Holdings și Rank

În urmă cu două săptămâni vă prezentam o știre conform căreia 888 Holdings (companie ce operează legal și în România) și Rank au făcut o ofertă de 3,0 miliarde de lire pentru preluarea operatorului britanic William Hill. Acum publicația The Times ne anunță că suma reală a fost de 3,6 miliarde, dar chiar și așa William Hill a refuzat-o.

888holdings.jpg

Philip Bowcock, directorul financiar al companiei a motivat decizia spunând că această afacere în trei este foarte periculoasă, și că riscul este foarte ridicat, atât pentru viitorul casei de pariuri cât și pentru buzunarele acționarilor principali.

În ciuda acestui aspect, decizia este surprinzătoare pentru că William Hill trece printr-unul din cele mai proaste momente din istoria ei de peste 80 de ani și nu dă semne că își poate reveni pe cont propriu. Numai în mediul online operatorul britanic a avut în ultimul an un profit cu 16% mai mic decât în precedentul, și nici agențiile stradale nu se descurcă mult mai bine. Astfel riscul este mare chiar dacă compania continuă pe cont propriu.

Cu mai puțin de un an în urmă William Hill este cea care a făcut o ofertă pentru achiziționarea 888 Holdings, dar acum roata s-a întors, iar astfel va fi interesant de văzut ce se va mai întâmpla în viitorul apropiat.

Descoperă agenția cu cea mai bună ofertă de pariuri LIVE

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi