Share

Pronostic Wiener Neustadt - FAC Wien, Austria - Eerste Liga : duel dezechilibrat între lider și ” lanterna roșie ”

Ponturi Fotbal

Cota: 1.44

Adaugat de: Marius Cătălin

13 Oct 2017 11:27 894 0
Logo Wiener Neustadt
Logo FAC Wien
Wiener Neustadt
FAC Wien
VS
19:30 13 Octombrie 2017
Austria - Eerste Liga

Analiză și informații pentru Wiener Neustadt v FAC Wien

Astăzi în liga secundă din Austria avem etapa cu numărul 14, iar primul meci selectat de mine este cel dintre liderul Wiener Neustadt și ” lanterna roșie ” FAC Wien, meciul fiind programat de la ora 19:30 și pentru care voi încerca să ofer cel mai bun pronostic. 

Wiener Neustadt - FAC Wien

În mod normal este un meci dezechilibrat din punct de vedere valoric dar și al clasamentului, fiind două echipe cu obiective total diferite, Neustadt dorind promovarea în timp ce FAC evitarea retrogradării. Neustadt este de 3 sezoane în liga secundă după ce din sezonul 2009/2010 până în sezonul 2014/2015 a jucat în prima ligă a Austriei acolo unde își dorește să revină în acest an, Ried și Innsbruck fiind principalele contracandidate la promovare. 

În acest moment Wiener Neustadt are 27 de puncte, cu doar un punct în fața locului 2 ocupat de Ried, și 5 față de Innsbruck și Hartberg. Echipa gazdă de astăzi vine după victoria din deplasarea de la Hartberg, scor 1-0 și încearcă să obțină prima victorie acasă după 2 etape în care au pierdut cu Ried, scor 0-3 și au remizat 1-1 cu Austria Lustenau. Este o echipă care deși nu marchează foarte mult se apără însă foarte bine având cea mai bună apărare din ligă cu doar 11 goluri primite. 

Dacă gazdele au cea mai bună apărare cei de la FAC Wien au și cel mai slab atac din ligă cu 11 goluri marcate dar și cea mai slabă apărare, 39 de goluri primite în doar 13 etape, o medie de 3 goluri primite pe meci. Va fi greu pentru cei de la FAC să reziste în fața liderului mai ales că au pierdut toate cele 6 meciuri din deplasare, cu un golaveraj de 5-23, și au primit cel puțin 3 goluri în fiecare deplasare. Cu doar 7 puncte adunate astfel până acum cei de la FAC Wien se află la 5 puncte de BW Linz și de locul care le-ar oferi salvarea de la retrogradare, însă la cum arată lucrurile vor avea mult de muncit pentru a spera măcar la acest loc. În ultima etapă au jucat tot în deplasare, la locul 7 Wattens, pierzând fără drept de apel, scor 5-1.

Echipe probabile: Wiener Neustadt : Schierl - Hager, Duran, Kobald - Grundler, Yavuz, Ebenhofer, Harrer - Zivotic, Miesenbock - Salihi

FAC Wien: Fraisl - Bergmeister, Bubalovic, Tursch, Kropfl - Volkl, Raiskl - Flavio, Hinterberger, Gashi - Edrisa

Pont Wiener Neustadt vs FAC Wien: Wiener Neustadt peste 1,5 goluri în meci

Cei de la Neustadt ar trebui în mod normal să nu aibe probleme cu cei de la FAC, echipă care joacă dezastruos în deplasare. Au primit cel puțin 3 goluri/ meci în cele 6 deplasări de până acum și cred că și cei de la Neustadt pot înscrie măcar două astăzi, acesta fiind și pronosticul meu la o cotă de 1,44 oferită de betano. Gazdele au reușit acest lucru în 3 din cele 6 meciuri jucate acasă, și doar în meciul cu Ried nu au reușit să înscrie niciun gol.

Pont pariuri: Wiener Neustadt peste 1,5 goluri în meci

Miza: 10/10

Cota: 1.44

Adaugat de: Marius Cătălin

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marius Cătălin

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru FCSB - Dunărea Călărași
Cota: 1.80 23 Sep 2018 21:00 0
Pariul pentru Levante - Sevilla
Cota: 1.65 23 Sep 2018 13:00 0