Westbrook, mașina de bani din NBA! Contractul ireal semnat de starul lui Thunder

În sezonul trecut, Russell Westbroock a avut una dintre cele mai bune evoluții din istoria NBA. Cu medii senzaționale de 31,6 puncte pe meci, 10,7 recuperări defensive și 10,4 ofensive, starul lui Oklahoma City Thunder a devenit primul jucător din NBA, de la Oscar Robertson încoace (sezonul 1961-1962), care a bifat asemenea rezultate pe parcursul unui sezon.

Ca urmare a performanței sale, Westbrook (foto: facebook.com/russellwestbrook) a câștigat premiul MVP și acum e îndreptățit să fie considerat unul dintre cei mai mari jucători din istoria campionatului nord-american de baschet. Până una alta, el a devenit ”rege” la bani!

PARIAZĂ PE BASCHET ACUM! TE AȘTEAPTĂ UN BONUS ATRACTIV!

Presa de peste Ocean scrie că Russell Westbrook a semnat cel mai mare contract din istoria brandului ”Jordan”! Cele două părți au convenit asupra unei prelungiri a contractului de 10 ani, iar suma tranzacției depășește 150 milioane de dolari! 

Westbrook (foto: facebook.com/russellwestbrook) a semnat prima dată cu marca ”Jordan” în 2013, pentru cinci ani. Numai anul trecut a făcut 10 milioane de dolari din această afacere. Americanii au făcut un calcul estimativ și se presupune că starul din NBA va încasa aproape 200 milioane de dolari pentru cei 10 ani de contract, cu bonusurile oferite de companie. De când a semnat primul acord, el a reprezentat imaginea de bază a brandului american, cu toate că încă nu și-a pus semnătura pe niciun model de pantofi.

Dar celebra companie a anunțat că noii pantofi ”Westbrook” vor revoluționa piața. Potrivit unor surse din industrie, pantoful Westbrook va fi "cu totul special față de toate modelele existente pe piață” și se va adresa în special oamenilor mari iubitori de mișcare în săli. 

Starul din NBA (foto: facebook.com/russellwestbrook) nu o duce deloc rău nici în ceea ce privește contractul cu Thunder. Gruparea i-a oferit prelungirea înțelegerii cu 5 ani pentru 200 milioane de euro. Westbrook nu a semnat încă înțelegerea care ar urma să intre în vigoare în sezonul 2018-2019. 

Cele două părți au timp până la 16 octombrie să parafeze noul contract. Dacă va refuza propunerea, Russell Westbrook va deveni jucător liber de contract și se va putea transfera fără nicio restricție la altă echipă începând cu sezonul viitor. Ultimul contract semnat cu brandul ”Jordan” îi oferă o grămadă de posibilități..

Descoperă cele mai bune ponturi din baschet propuse de specialiștii PariuriX!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!