West Ham se pregăteşte pentru bătălia cu Astra. Bilic: "Vom folosi cea mai bună echipă!"

Englezii de la West Ham n-au uitat că anul trecut Astra i-a eliminat din Europa League, iar acum le-au pus gând rău românilor. Meciul de mâine seară cu echipa lui Şumudică va fi al treilea din acest sezon pe propriul teren pentru West Ham şi antrenorul Slaven Bilic vrea să bifeze a treia victorie. West Ham a trecut cu 1-0 în campionat de Bournemouth şi cu 3-0 de Domzale, în turul 3 preliminar din Europa League. Anul trecut, Astra i-a eliminat pe englezi cu 4-3 la general, după ce românii câştigaseră cu 2-1 la Giurgiu. Acum, trupa lui Şumudică a făcut 1-1 cu West Ham pe propriul teren.

Mă aştept să câştigăm, cum am făcut-o în celelalte două meciuri importante pe care le-am jucat pe teren propriu. Aceste rezultate ar trebui să ne dea încredere pentru meciul cu Astra. Sunt campionii României, ne-au învins anul trecut, aşa că nu va fi uşor. Nu vom încerca să apărăm golul marcat în deplasare. Acest gol ne conferă un avantaj, dar nu ne putem baza pe acest avantaj timp de 90 de minute,

---a spus antrenorul Slaven Bilic

Jucătorul de 30 de milioane de euro al lui West Ham, Dimitri Payet a fost odihnit de Bilic la meciul tur. Acum, internaţionalul francez ar putea intra titular. Payet a înscris o "bijuterie" de gol în poarta României chiar în meciul de deschidere de la Euro 2016. "Va trebui să aşteptăm pentru a vedea cine va juca. Cert este că vom folosi cea mai bună echipă, pentru că vrem să ne calificăm", a mai spus Slaven Bilic.

Marius Șumudică a plecat spre Londra cu un alt avion decât cel care i-a dus pe jucătorii săi în Anglia. Iertat de UEFA pentru meciurile jucate în Europa, Şumudică îşi va putea conduce echipa de pe bancă. Antrenorul Astrei e supărat pe jucătorii săi.

În acest moment nu arătăm ca o echipă de play-off, să fim corecți, și să recunoaștem unde ne aflăm. Dacă eu sunt vinovat pentru că nu sunt alături de băieți, și mi-am asumat asta, și ei au o parte de vină pentru că nu te poți prezenta lamentabil de la un meci la altul,

---a spus Şumudică, aluzie şi la dezastrul de la Cluj, 1-5 cu CFR

 

Foto: Cosmin Iftode / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi