West Ham s-a supărat pe Andy Caroll şi i-a găsit înlocuitor - dă 14,2 milioane euro pe un argentinian

Eliminată de Astra din Europa, West Ham vrea să-şi asigure acum viitorul în Premier League. Echipa antrenată de Slaven Bilic nu are deloc un an bun - după 17 etape a strâns doar 19 puncte. Cu 8 înfrângeri, West Ham e la cinci puncte distanţă de primul loc retrogradabil. Şefii echipei au simţit pericolul şi vor să întărească atacul. Au pus ochii pe argentinianul Lucas Pratto şi le-au oferit celor de la Atletico Mineiro 14,2 milioane de euro.

În vârstă de 28 de ani, Pratto are o taxă fixă în contractul cu Mineiro care îi permite să plece de la echipă în orice perioadă de transferări în cazul în care acesta este achitată. Presa din Anglia scrie că Bilic e nemulţumit de Andy Caroll în ultima vreme şi argentinianul are mari şanse să fie titularizat în locul acestuia. West Ham a dorit să transfere iniţial un atacant din Europa, dar echipele cu care a încercat să negocieze au refuzat ofertele englezilor. 

În 2013 Lucas Pratto a fost votat jucătorul anului în Argentina, iar din acest an a fost promovat în naţională, alături de "extraterestrul" Lionel Messi. Pratto e uşor de adus - a mai evoluat în Europa, la Genoa, şi are toate actele necesare unei mutări în Anglia. Atacantul argentinian a fost reprezentat o vreme de către mama lui, cea care l-a dus de mână, pe când avea 12 ani, la Cambaceres - un club aflat în apropierea locuinţei familei din Ensenada, un orăşel din apropierea capitalei Buenos Aires. Pratto este pasionat de tatuaje - anul trecut, înainte să se transfere la Mineiro, şi-a tatuat pe piele un Boldog englez. 

 

Foto: atletico.com.br

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi