West Ham i-a pus lui Payet un preț...galactic

Inamicul numărul 1 al fanilor portughezi în finala cu Franța de la Euro, Dimitri Payet poate da lovitura vieții: galacticii de la Real Madrid îl vor pe "Bernabeu" pe internaționalul francez. Prețul cerut de West Ham, actuala echipă a lui Payet, e insă unul pe măsură. Președintele lui West Ham, David Sullivan a anunțat că nu va da curs niciunei oferte sub 55 de milioane de euro
Pentru Real, însă, nu ar fi o problemă. Spaniolii au plătit sume uriașe în trecut pe Cristiano Ronaldo și Gareth Bale.

În vârstă de 29 de ani, Payet a marcat 9 goluri în 30 de meciuri jucate până acum în tricoul lui West Ham, unde a ajuns anul trecut. Probabil unul dintre cele mai frumoase goluri din carieră l-a marcat în poarta României, chiar în meciul de deschidere de la Euro 2016. Evoluția sa l-a propulsat în echipa ideală a turneului din Franța, dar și în topul golgheterilor de la Euro, cu "bijuteria" marcată în poartă lui Tătărușanu.

West Ham își face și ea planuri. Cu banii pe care îi poate lua pe Payet în această vară, îl poate cumpăra pe Thomas Vermaelen, care mai mult face tușa la Barcelona. Catalanii îi dau drumul, dar se pare că belgianul vrea în Italia, la AS Roma.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi