Weekend magic: trei bilete, trei ponturi, două „bombe”!

 

Weekend magic, emisiunea produsă azi, conține un adevărat maraton de cote, bilete, ponturi și „bombe”. Am luat-o pe zile și v-am prezentat pentru vineri, sâmbătă și duminică opțiunile noastre de pariere, iar pentru ultimele două zile am riscat și două ponturi barosane, bombe cum le spunem noi: prima de 10,25, iar a doua de 8,00.

Începe sezonul de Liga 1, chiar dacă sunt finale pentru sezonul trecut, așa că nu aveam cum să ratăm pronosticuri pentru Steaua – Chiajna, finala Cupei Ligii, și Astra – CFR, Supercupa României. Accesați emisiunea și vedeți care sunt cotele pentru aceste meciuri și combinațiile în care le-am băgat.

V-am oferit și câteva meciuri de tenis, pentru că, în acest weekend, se joacă partide din Cupa Davis, iar câteva opțiuni sunt chiar interesante.

Avem un pont bun pentru sâmbătă, la meciul din deplasare al lui Rosenborg, dar și cel de duminică e de luat în seamă, un joc în care o regăsim ca favorită pe adversara de din Europa League a ieșenilor, Hajduk Split.

Am văzut în emisiune și cele două bilete suprarealiste câștigate în Craiova, 870 de milioane de lei vechi pe primul, aproape 600 pe al doilea! La aceeași agenție, cu 10 lei pe fiecare, și câte 20 de meciuri ghicite! Bulan, bulan, dar o fi și un pic de știință!

Am încheiat emisiunea cu un zâmbet, de fapt cu mai multe: un videoclip cu un arbitru făcut KO în plin proces al muncii.

Avem weekend magic pentru voi, urmăriți emisiunea mai jos și lăsați comentariile voastre pe facebook sau pe canalul nostru de youtube.

Mult noroc!

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi