Weekend magic: România, Peru, Barcelona, ponturi și două bombe!

Avem trei ponturi, trei bilete și două Bombe în emisiunea Weekend magic, pe care am început-o azi cu comentarii despre amețeala generală de la FRF și LPF în cazul Rapid, dar și despre umilitorul 1-8 din Europa League realizat de Pandurii, 1-3 acasă cu Maccabi Tel Aviv, și Viitorul, 0-5 la Gent, adică nicio șansă de a merge mai departe.

Laurențiu Gabriel a mai nimerit o bombă weekend-ul trecut, așa că sunt tare curios dacă îi iese vreuna dintre cele două pe care le puteți afla urmărind video-ul de mai jos. Tot Laur ne dă și ponturile sfârșitului de săptămână, unul pe zi. Cel de vineri e la o cotă de 2,38, iar cel de sâmbătă, la 1,95, adică tocmai bune de încercat, dar nu e de neglijat nici cel de duminică.

Avem etapa a doua de Liga 1, avem, normal, și ponturi din campionatul României, date de specialistul nostru, Ionuț Angheluță, la meciurile Iași – Gaz Metan, Botoșani – CFR și Pandurii – Astra.

Pe bilete găsiți și un meci din Peru, dar și din turneele amicale ale verii. Messi și Luis Suarez vor juva pentru Barcelona în amicalul cu Celtic, nu și Neymar. La ce pont credeți că s-a gândit Răzvan Codorean, omul căruia i-au ieșit și ieri previziunile prezentate în emisiunea noastră?

La Chestiunea zilei, v-am informat cum puteți intra în posesia cărții Pariuri sportive fără secrete, scrisă de Marius Cădar, iar la Faza zilei, avem o fată focoasă rău de tot, care știe bine cu mingea și pe care o puteți vedea dacă accesați video-ul de mai jos.

Emisiunea noastră ia o mică vacanță, până pe 9 august, dar noi ne vom întâlni live pe facebook, unde voi comenta evenimentele importante ale săptămânii ce urmează.

Vă doresc Weekend magic și vizionare plăcută:

 

 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!