Weekend magic: patru bilete, ponturi, bomba zilei

Am filmat azi primul Weekend Magic, prima emisiune de final de săptămână, în care am încercat să acoperim cât mai multe evenimente.

V-am sugerat ponturile fiecărei zile din acest weekend, biletul pentrui fiecare zi, dar și o Bombă, cu o cotă de 7,5, un meci din Suedia Allsvenskan, pe care vă invităm să mizați.

Așteptăm, bineînțeles, și opiniile voastre, sugestiile și biletele voastre pentru acest final de săptămână. Dacă aveți ceva tare, puteți dezvălui pe forum, pe facebook sau la comentariile la această emisiune, pe canalul nostru de youtube.

M-am încumetat și eu la un pont pentru duminică, la finala Campionatului European, dintre Franța și Portugalia, o cotă de 2,02, pont pe care îl puteți descoperi, de asemenea, dacă vizionați transmisiunea noastră.

Laur ne-a făcut și un bilet de 10 meciuri cu goluri marcate, la o cotă totală de 132. Urmăriți emiunea și vedeți despre ce este vorba. Am răspuns la Weekend magic și unei domnișoare căreia i s-a blocat contul atunci când a vrut să retragă 1400 de lei.

Puteți afla care sunt cauzele blocării conturilor, urmărind rubrica numită Chestiunea zilei. Până luni, când vom face următoarea emisiune, vă doresc weekend magic și cât mai multe bilete câștigătoare!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi