Weekend magic la Pariuri fără secrete: concurs special în emisiune, Steaua - Dinamo și corespondență de la Rio

Pariuri fără secrete vă prezintă azi Weekend-ul magic, în care avem ponturi și bilete pentru toate cele trei zile din acest sfârșit de săptămână.

Pentru că e Steaua - Dinamo (sâmbătă, ora 21:00, Național Arena), avem și un concurs pentru voi, realizat împreună cu Netbet, cu ajutorul cărora vă oferim cinci bonusuri de 50 de lei fiecare. Trebuie să vizionați emisiunea de azi și veți găsi acolo indicații clare despre participarea la acest concurs. Noi vă dorim mult succes.

mhc3426.jpg

Specialistul nostru Dan Ștefănescu vă sugerează un pont pentru marele derby, iar Faza zilei, pe care v-o recomand, are legătură, într-un anume fel, tot cu această confruntare.

La Chestiunea zilei, vă răspundem la întrebarea: Cum poți paria fără să ai prea mulți bani la dispoziție. Urmăriți emisiunea și veți afla!

Tot pentru voi avem azi și un pont de la Campionatul Mondial de Raliuri, oferit de expertul nostru în domeniu, Vali Porcișteanu, campion național de raliuri.

Discutăm în emisiune și despre egalul Astrei cu West Ham, din preliminariile Europa League și avem, ca de obicei pe parcursul Jocuriler Olimpice, o corespondență specială de la Rio pentru pariurix.com a cunoscutului jurnalist Alexandru Enciu.

Ponturile celor trei zile de weekend sunt de la meciuri din Olanda și Anglia, iar biletele din fiecare zi conțin partide din România, Italia, Anglia, Austria și Spania.

Oferta noastră este generoasă, dar vă reamintim că responsabilitatea pariurilor vă aparține. Studiați ce vă oferim în emisiune, pe care o puteți vedea mai jos, plus ce postăm pe site-ul nostru, pariurix.com, analizați cu atenție și abia apoi pariați, dar nu banii pe care nu vi-i permiteți!

Vă dorim weekend magic și multă, multă implicare!

Află ce bonus te așteaptă în acest moment la cea mai bună agenție de pariuri online.

Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi