Weekend magic la Pariuri fără secrete: 14 ponturi și o Bombă! Duckadam despre Daum

Călătoria noastră în emisiunea de azi începe, cum e și firesc, în România, cu pontul specialistului nostru Helmut Duckadam, la meciul România – Muntenegru, primul din actualele preliminarii pentru Campionatul Mondial din Rusia, care va avea loc duminică, la ora 21:45, pe Cluj Arena.

Tot în țară se dispută și partida selecționatelor U21 ale României și Luxemburgului, care e chiar azi, la Mediaș, de la 20:30, și pentru care ne sugerează un pont Dan Ștefănescu, comentator Digisport și unul dintre experții site-ului nostru, pariurix.com.

Trecem cu fotbalul prin Irlanda și Finlanda, pentru a merge apoi în Rusia, la un meci de hochei, oferit de Răzvan Codorean, iar din Sankt Petersburg în Vest, în Germania, pentru un joc de handbal, la care ne este ghid Marius Huțu, jurnalist Prosport, și ajungem și la US Open, pentru pronosticul pe tenis al lui Marian Cioată.

Sâmbătă, călătorim din România, de la confruntările de handbal din Supercupa feminină și masculină, în Anglia, iar Laurențiu Gabriel continuă itinerariul nostru imaginar tocmai în Indonezia, pentru o cotă bombă de 6,25!

Duminică dimineața mergem în China, iar pe seară avem meci în Danemarca, în grupa noastră, care o primește în vizită pe Armenia, și tot în nord, la partida Norvegiei cu campioana mondială Germania.

Vă deconectăm pe parcursul drumurilor noastre pe glob cu un video haios despre un mic baschetbalist cam ratangiu și cam nervos, iar la final vorbim puțin despre casa de pariuri William Hill, despre care are informații calde colegul nostru Marius Cădar, de la cele mai credibile surse,

Comentăm șansele Simonei la titlul de Grand Slam din SUA și problemele lui Daum dinainte de meciul cu Muntenegru, iar despre noul nostru selecționer, și nu numai, ne vorbește pe o înregistrare video, Helmut Duckadam.

Emisiunea e mai jos, dați click și o puteți urmări sperăm noi cu folos.

Weekend magic! 

Descoperă agenția cu cea mai bună ofertă de pariuri LIVE.

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi