Weekend magic la Pariuri fără secrete: 13 ponturi cu noroc și o Bombă!

În emisiunea de azi, facem o adevărată călătorie europeană în lumea fotbalului, cu ponturi din Italia, Franța, România, Austria, Polonia, Olanda, Anglia și Croația, dar trecem și prin Formula 1 și hochei.

Am început prin a comenta performanța uriașă a Astrei, care a învins la West Ham cu 1-0 și s-a calificat în grupele Europa League. O echipă fără bani, cu doi jucători plecați la Steaua și cu un antrenor suspendat până de curând pentru pariuri, reușește să elimine o formație din Premier League, cu buget de zeci de milioane de euro. Asta da surpriză.

cft5449.jpg

Nu trebuie să ratați în emisiunea de azi analiza și pronosticurile lui Helmut Duckadam pentru etapa a 6-a din Liga 1 și nici Faza zilei, cu primirea fastuoasă pentru campionii olimpici dintr-o mică țară din sudul Oceanului Pacific. Primire de care nu au avut parte și fetele noastre de la scrimă, medaliate cu aur la Rio.

Avem pentru azi patru ponturi, de la meciurile Wisla Cracovia – Slask Worclaw (Pescadorul), Marseille – Lorient (Ionuț Angheluță), NAC Breda – Den Bosh (Laurențiu Gabriel) și o partidă de hochei din Liga Campionilor, Lukko - ZSC Lions (Răzvan Codorean).

Pentru sâmbătă, nu lipsește pontul de la Pandurii – Steaua și alte trei meciuri de fotbal din Anglia, Franța și Austria.

Duminică, sunt cinci ponturi, printre care unul al lui Vali Porcișteanu, campion național de raliuri, pentru cursa de Formula 1 din Belgia, iar celelalte patru sunt din fotbal: Liga 1 România, Anglia, Italia și Franța.

La Chestiunea zilei, vorbim despre cash out și cash in, ce semnificație au, când le poți folosi și când te poți opri cu pariul.

Pentru duminică, avem și o Bombă, oferită de Laur pentru o partidă din Croația.

Cu certitudinea că vă oferim informațiile corecte, rămâne ca voi să alegeți din ponturile prezentate în emisiune și să vă faceți bilete sau să pariați meci cu meci, bineînțeles ponturile în care aveți cea mai mare încredere.

Vă dorim weekend cu profit! Emsiunea o puteți vedea mai jos.

Credit foto: Cosmin Iftode / sportpictures.eu

Pariuri LIVE chiar și de pe telefonul mobil, descoperă cea mai bună ofertă.

 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi