Weekend magic la Pariuri fără secrete: 11 ponturi, invitat special pe hochei și indicațiile lui Huțu pe handbal

O emisiune plină-plină cu ponturi pentru voi în această ediție specială de weekend, pe care o începem cu comentarii despre meciurile echipelor românești în grupele Europa League. Ambele au pierdut: Astra acasă, cu 3-2, în fața Austriei Viena, iar Steaua în deplasare, 0-2 la Osmanlispor.

rps0913.jpg

Vorbim, de asemenea, și despre miracolul din Israel, unde echipa lui Mircea Lucescu, Zenit Sankt Petersburg, a întors în 15 minute de la 0-3 la 4-3, golul victoriei fiind înscris în minutul 92. Sunt curios ce au zis cei care au pariat pe Maccabi!

Ponturile pentru vineri sunt date de Ionuț Angheluță (Pandurii – ASA Tg. Mureș), Răzvan Codorean (Chelsea – Liverpool) și Laurențiu Gabriel (Horn – Liefering, din liga a doua austriacă).

Pentru sâmbătă, avem patru ponturi, toate din fotbalul internațional: Leganes – Barcelona (Angheluță), City - Burnemouth (Codorean), Bordeaux – Angers (Dan Ștefănescu) și Napoli – Bologna (Laurențiu Gabriel).

Pentru duminică, v-am pregătit tot patru ponturi, din Anglia, Belgia, Italia și Rusia. Vedeți despre ce este vorba și pe ce au mers experții noștri, accesând video-ul de mai jos.

La Faza zilei, veți viziona o mare vedetă din fotbal încercând altceva decât ce știe el mai bine. Ce i-a ieșit nu îi face cinste, dar mai bine urmăriți această rubrică din emisiunea noastră pentru a vedea despre ce este vorba.

Avem astăzi și un invitat special, singurul român care contribuie la realizarea Enciclopediei mondiale a hocheiului, Răzvan Codorean, cu care vorbim despre Cupa Mondială la hochei, care începe în această noapte în Canada și care aduce la start vedete de prim-plan din cea mai tare competiție din lume, NHL.

Pe final, puteți urmări un scurt video cu ponturile lui Marisu Huțu pe handbal, la meciurile de azi și mâine din România. Și pentru că a venit vorba de Marius, să spunem că i-a ieșit și pontul de ieri. Aveți detalii în emisiune și pe site-ul nostru.

Vă dorim Weekend magic și alegeri inspirate!

Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu 

Urmărește meciul în direct și pariază live în timpul acțiunii la cea mai bună agenție.

 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi