Weekend magic la emisiunea Pariuri fără secrete: 10 ponturi și două Bombe

Comentăm în emisiunea de azi despre a opta victorie a Stelei, din opt meciuri disputate, în fața celor de la FC Botoșani, 2-0 în sferturile de finală ale Cupei Ligii. Echipa lui Reghecampf, cu nouă achiziții din această vară în primul 11, nu a întâmpinat probleme nici de această dată în fața unui adversar speriat de renumele adversarului.

it27854.jpg

La cum se prezintă formațiile din Liga 1 în acest moment, Steaua nu pare a avea adversar în lupta pentru titlu.

Pentru azi avem patru ponturi oferite de experții noștri, trei din fotbal și unul din handbal. Laurențiu și Pescadorul iubesc Austria, iar Răzvan Codorean ne duce la un meci din Championship, Ipswich – Reading. Marius Huțu, jurnalist ProSport, are pentru voi un pont din Liga feminină de handbal din România, al cărei nou sezon debutează astăzi cu partida HCM Râmnicu Vâlcea – U Cluj.

Pentru sâmbătă, avem trei sugestii din fotbal, printre care derby-ul Manchester United – Manchester City, dar și o Bombă, în accepțiunea lui Laurențiu Gabriel, de la clasicul Celtic – Rangers.

Duminică trecem prin Anglia și prin Brazilia, iar Răzvan Codorean ne propune un meci de fotbal american din NFL. Bomba zilei de duminică e din Seriea A.

La Faza zilei, am găsit un video emoționant pe www.sportescu.ro, de la Jocurile Paralimpice care se dispută în aceste zile la Rio, iar la Chestiunea zilei vorbim despre viteza scăzută de încărcare a site-ului Unibet.

Emisiunea o puteți urmări mai jos și vă rugăm să dați un share dacă doriți să continuăm producerea ei și în săptămânile care urmează.

Weekend minunat!

Credit foto: Ionuț Tabultoc / sportpictures.eu

Joacă acum la cea mai bună agenție de pariuri sportive online.

 

 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi