Weekend magic: avem expert pe auto, ponturi și bilete pentru trei zile!

În emisiunea de azi, Weekend magic, pe care o puteți viziona mai jos, vă prezentăm ponturi, bilete și „bombe” pentru cele trei zile ale sfârșitului de săptămână. Noutatea zilei este că avem de acum și specialist pe auto! E vorba despre Vali Porcișteanu, campion național de raliuri și expert al emisiunii „La volan” de la Digisport, care ne propune două pariuri interesante de la Hungaroring.

Nu e cazul să ne lăudăm, dar merită să amintim cele două bilete câștigătoare de ieri și de alaltăieri ale specialiștilor noștri. Iar joi, cota a fost de aproape 5!

Azi începe Liga 1 și, bineînțeles, oferta nosatră conține și meciuri din campionatul intern, pe care vi le propun Ionuț Angheluță, comentator DigiSport, și Florin Caramavrov.

De altfel, Angheluță are un pont interesant pe Astra – Dinamo, derby-ul primei etape din România, pe care îl puteți afla urmărind video-ul de mai jos.

Biletul zilei de sâmbătă propune trei meciuri de fotbal, unul din Danemarca, unul din Elveția și unul din Suedia, cu o cotă totală de 4,11. Tot pentru sâmbătă vă prezentăm și o „bombă”, din campionatul Poloniei, cu o cotă de 5. Mare atenție însă la „bombe”, nu vă aruncați cu capul înainte, mizați sume mici, ca să nu regretați mai apoi.

Biletul de duminică e realizat cu un meci din România, unul din Austria și unul din Norvegia și adună o cotă de 4,92.

Puteți vurmări în emisiunea de azi și comentarii despre situația comică în care au ajuns FRF și LPF din cauza unei echipe falimentare, dar și despre toboganul pe care alunecă Steaua.

Iar la faza zilei, vedeți ce pățește o mireasă de gimnast, din prea multă pasiune!

Să fie un weekend magic și câștiguri pe măsură!

 

 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi