Weekend magic 21-23 octombrie: emisiune cu 10 ponturi, Cota 2 și pronosticurile lui Duckadam pentru Liga 1

Weekend cu multe meciuri tari în toate campionatele importante și cu multe predicții oferite de specialiștii noștri.

În debutul emisiunii de astăzi, vorbim despre victoria aproape incredibilă a Astrei la Plzen, cu 2-1, în condițiile date, și despre noul (semi)eșec al Stelei, 1-1 cu o echipă din Liga a doua elvețiană.

rps4964.jpg

Continuăm cu pronosticurile lui Helmut Duckadam pentru toate cele șapte meciuri ale ultimei etape a turului din Liga 1. Puteți vedea ce spune președintele de onoare al Stelei despre meciul de a fi sau a nuj fi al lui Ioan Andone pe banca lui Dinamo, în confruntarea de sâmbătă, cu Pandurii, echipă care ar putea veni la București cu juniorii!

Avem nu mai puțin de 10 predicții pentru acest weekend. Cele de azi sunt din fotbal și tenis. Ionuț Angheluță și Răzvan Codorean își spun și ei părerile despre partidele din această seară din prima ligă de la noi, Concordia Chiajna – ACS Poli Timișoara și Viitorul Constanța – CFR Cluj, în timp ce pontul din tenis, dat ca de obicei de Marian Cioată, este de la partida Fabio Fognini – Albert Ramos, din cadrul turneului de la Moscova.

Cota 2 pentru astăzi e de la meciul Tours – Valenciennes, din Liga a doua franceză, și este indicat de George Trandafirescu.

Pentru sâmbătă, vă propunem trei meciuri de fotbal și unul de handbal. Răzvan Codorean s-a orientat către o partidă din Premier League, Arsenal – Middlesbrough, în timp ce Ionuț Angheluță merge pe o confruntare din Primera, cu Messi în prim-plan, Valencia – Barcelona. George Trandafirescu are afinități pentru Rusia și pariază pe Ufa – Rostov, iar meciul din handbal este cel al fetelor de la CSM București, în Liga Campionilor, care se deplasează în Danemarca pentru întâlnirea cu Mifjylland.

Duminică avem PSG – Marseille (Angheluță), Erzebirge – Union Berlin (Trandafirescu) și handbal, tot din Liga Campionior, de data aceasta din competiția masculină: Pick Szeged – Brest Meshkov (Huțu).

Pentru destindere: Faza zilei cu mai multe episoade haioase din fotbalul amator și profesionist.

Emisiunea e mai jos. Dacă vreți să ne ajutați, dați un share!

Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi