Vrem un miracol, dar nu prea se poate. Chiricheș: ”Vă bateți joc de noi?!”

România s-a chinuit cu Armenia lui Mkhitaryan într-un meci la finalul căruia Maxim și-a dat în petec și a înjurat ca un boschetar. Ulterior, și-a cerut scuze..Dar, e ca atunci când îi dat cuiva cu bâta în cap și apoi îl întrebi dacă a durut..”Îmi pare rău dacă am jignit pe cineva. Mi-e greu să reproduc cuvintele pe care le-am auzit înainte să intru în teren. Nu pot spune că am dat o palmă cuiva, dar multora dintre noi le pasă, chiar dacă nu se vede asta", a spus fotbalistul.  

Reușită lui Maxim (foto: sportpictures.eu) oferă de doi bani speranță la calificare, cu toate că în acest moment lucrul ăsta e de domeniul fantasticului. Muntenegru e pe locul doi în grupă, cu 13 puncte. Doar 8 dintre echipele aflate pe locul secund vor merge la baraj. România poate obține maxim 18 puncte, dar trebuie să ne gândim că tricolorii vor juca în Muntenegru și Danemarca...

Trei victorii mai oferă speranțe pentru CM 2018. Dar, chiar și așa, naționala are nevoie de jocul altor rezultate:

-  Danemarca și Muntenegru să obțină maxim 4 puncte fiecare în ultimele 2 partide (excluzând duelurile cu România)

- una dintre celelalte țări aflate pe locul 2 în acest moment să nu facă mai mult de 4 puncte în ultimele 3 partide
  
În acest moment, situația echipelor aflate pe locul doi în grupă este următoarea: Portugalia (18p), Irlanda de Nord (16p), Italia (16p), Suedia (13 puncte), Slovacia (15p), Irlanda (13p), Grecia (13p), Croația (13p - un meci mai puțin). Dintre toate, Irlanda pare echipa cu șanse reale de a fi depășită în clasamentul locurilor 2, urmând să aibă deplasări grele în Serbia și Țara Galilor.

(foto: sportpictures.eu)

Ce meciuri mai sunt de jucat în grupa României: 

4 septembrie: Armenia - Danemarca, Muntenegru - România, Polonia - Kazahstan

5 octombrie: Armenia - Polonia, Muntenegru - Danemarca, România - Kazahstan

8 octombrie: Danemarca - România, Kazahstan - Armenia, Polonia - Muntenegru

Clasament Grupa E, preliminarii CM 2018: 

Mexicul este ultima reprezentativă care a pus mâna pe biletul pentru Mondialul de la anul. Victoria cu Panama (1-0) le-a asigurat mexicanilor prezența la turneul final din Rusia. Mexicul a acumulat 17 puncte într-o grupă de șase echipe - este urmată de Costa Rica (14 puncte), SUA și Honduras (8 puncte), Panama (7p) și Trinidad-Tobago (3p).

Cu trei etape înaintea finalului preliminariilor, Mexicul nu mai poate pierde unul dintre cele trei locuri care duc la Mondial. Până acum, în afară de Mexic și-au mai asigurat prezența la Mondialul de la anul Brazilia, Japonia și Iran.

Dan Petrescu, ”avocatul” lui Daum

Criticat din toate părțile (chiar și din interiorul federației), selecționerul Christoph Daum și-a găsit un apărător surpriză. Văzut ca unul dintre posibilii înlocuitori ai neamțului pe banca naționalei, Dan Petrescu a sărit în ajutorul lui Daum după meciul cu Armenia. Mai mult, antrenorul CFR-ului (foto: sportpictures.eu) crede că Românie păstrează în continuare șanse la calificare...

"Ca antrenor mă interesează rezultatul, echipa a câștigat. Mulți care vorbesc nu sunt antrenori și n-au fost..Mă pun în pielea antrenorului și nu e ușor nici pentru el să aleagă cei mai în formă jucători, iar acei jucători să fie în zi bună. Pentru mine e important rezultatul. Dacă jucam bine și nu puteam să câștigăm, poate era mai rău. Sunt 3 puncte importante, care ne țin încă în cursă. Dacă vom câștiga meciul următor, rămânem în viață" a declarat Dan Petrescu. 

Tu ce crezi? Mai are România vreo șansă de calificare la CM 2018? Sau, vorba lui Mitică Dragomir, are ”șansa porcului de Crăciun”..

Chiricheș sare la ”gâtul” șefilor FRF

Gazeta Sporturilor scrie că Vlad Chiricheș (foto: sportpictures.eu) a făcut un scandal monstru la vestiare la finalul meciului cu Armenia. Conform sursei citate, căpitanul naționalei a urlat la adresa șefilor federației. Secundul Ionuț Badea și consilierul lui Răzvan Burleanu, Andrei Vochin au fost ”mitraliați” de jucătorul lui Napoli. 

"Vă bateți joc de noi? Ne lăsați pe noi la înaintare, să cadă pe umerii jucătorilor tot ce se întâmplă acum la echipă?..Faceți ceva, nu se poate așa!", ar fi tunat la cabine Chiricheș. El și-a ieșit din fire din cauza criticilor tot mai vehemente adunate în jurul naționalei.

 

Deschide cont și pariază pe victoria României în Muntenegru la o cotă mărită de 10.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi