Vrei un concurs cu premii lunare de peste 1000 de euro? Implică-te şi susţine site-ul PariuriX!

După cum probabil ai aflat Bet365.com a obţinut luna trecută licenţa de funcţionare în ţara noastră, iar din 1 octombrie 2015 persoanele rezidente în România îşi pot deschide cont la unul dintre cei mai buni bookmaker din lume. 

1212251210692737264308687304334440643634838n.jpg

Cu această ocazie ne-am gândit şi noi să dăm restartul celui mai mare concurs de tipsteri care a existat în România cu premii cash. Astfel, lună de lună pariorii câştigau pe PariuriX din două motive. Pe de o parte participau la concurs şi obţineau o parte din zecile de mii de lei oferite lunar, iar pe de altă parte se inspirau de la cei mai buni tipsteri din România, care se aflau constant în topul concursului.

Din dorinţa de a vă ajuta pe voi, pariorii, ne-am gândit să reîncepem acest concurs cu premii de peste o mie de euro. Pentru asta însă avem nevoie de susţinerea din partea voastră. Trebuie să aducem cât mai mulţi jucători noi la Bet365.com, motiv pentru care dacă n-ai cont la una dintre cele mai mari case de pariuri licenţiate în România îţi poţi deschide chiar acum, accesând link-ul precedent. Dacă însă ai deja cont nu-i nicio problemă! Cu siguranţă cunoşti pariori care încă n-au încercat această casă de pariuri, aşa că le poţi da linkul https://pariurix.com/links/bet365.php pentru a se înregistra. Dacă eşti activ în grupurile de pariori şi vezi discuţii despre acest bookmaker poţi lăsa linkul precedent. Astfel ne susţii să dăm drumul la concurs şi, totodată, să-l suţinem mai apoi.

Dacă aveţi nelămuriri sau probleme, la modul general, în ceea ce priveşte Bet365.com puteţi să le exprimaţi în topicul Bet365 - întrebări, rezolvare probleme, noutăţi şi discuţii. Foarte probabil o persoană din cea mai mare comunitate de pariori din România s-a mai lovit în trecut de o problemă similară. Pentru probleme specifice legate de contul tău ai la dispoziţie live chat-ul casei de pariuri.

Pariem online de 20 de ani, cum aratã agenția favoritã? Descoperã acum!

Şi ca să-ţi demonstrăm că PariuriX este numărul 1 între site-urile de pariuri online din România şi că ne gândim în primul rând la pariori am ajuns la înţelegeri speciale cu doi bookmakeri, astfel încât voi să puteţi beneficia de bonusuri mai mari.

  • unibet.com - returnare integrală a primului pariu până la 150 RON dacă accesezi linkurile de pe site, altfel returnarea este de doar 50% (valabil până la finalul anului)
  • netbet.com - bonus 100% la efectuarea primului până la 200 RON dacă accesezi linkul precedent, altfel bonusul este de doar 50% (valabil până la finalul lunii octombrie). Dacă vrei să profiţi de bonusul exclusiv citeşte mai întâi ACEST ARTICOL deoarece acolo îţi explicăm cum îl poţi obţine.

Practic, cu cele două bonusuri, oferim pariorilor un supliment de până la 350 RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi